2777
2789
عنوان

نازایی😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 82 پست
فداتشم انشالله قسمت شما پی درمان رو رها نکن از رحمت خداام ناامید نشو ب قول مادر من خدا ندار نیست میب ...

خدا رو هزاران بار شکر که ندا قلبت و گوش داد

آن شاء الله رحمت خدا برای زندگیت همیشه بباره

خدا برات نگه داره چه خواهر شوهر آتیش تندیه خداییش خواهرشوهرم پیش من از بچه اش یه بار هم تعریف نمیکن ...

فدات.۱۸ سالشه مشکل داره ب عالم و آدم حسادت میکنه دروغ میگه با حرفای توهمی همه رو بهم میزنه اصلا از خلقتش عجیبم 

همه چی ب وقتش درست میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات.۱۸ سالشه مشکل داره ب عالم و آدم حسادت میکنه دروغ میگه با حرفای توهمی همه رو بهم میزنه اصلا از خ ...

وای از سن نوجوانی افتاده تو خاله زنگ بازی خدا به راه راست هدایتش کنه سنی هم نداره دلم براش سوخت چقد خودش و بی ارزش میکنه البته الان نوجوانا با این حرفا حس شاخ بودن میگیرن

به چشم بیمار نگاهش کن

روایت چیه اونقدر تحریف شدن که.بعد خدا اونقدر مقام زن رو بالا قرار داده که با این چیزا پایین نمیاد.زاییدن هنر نیست .هنر آدم بودن وارزش گذاشتن به خودمونه که کسی بتونه چرت وپرت بگه .الان فرهنگ در بعضی موارد اونقدر اومده پایین طرف حرفی برای گفتن ندارم به هر چیزی چنگ میندازه تا شاید دیده و شنیده بشه

قدر خودت رو بدون برای خودت ارزش قائل باش.مگه هم سطح چنین آدم های هستی که با چندتا حرف مذخرف خودت رو درگیر می‌کنی

من میگرن دارم شدید اونقدر از طرف مادر شوهر مسخره شدم الان دیگه به هیچ جام نمیگیرمش بره گمشده خودم خودم تنها آرامش دارم

انقدر يسرى كار و حرفا برام سنگين بوده كه زبونم نميچرخه در موردش صحبت كنم

خودت رفتی دنبال درمان 

درد ما برای خودمون کافیه نمیخواد کسی نمک بزنه برای ما هم نمک داره هم درد فقط مرهم نداره

روایت چیه اونقدر تحریف شدن که.بعد خدا اونقدر مقام زن رو بالا قرار داده که با این چیزا پایین نمیاد.زا ...

میگم حرفت رو بگو چرا به روایت ربط میدی چند نفر هم از خدا و پیغمبر میزنی

خدا همیشه بقول شما عزت و ارزش داده به زن بیاد برای کسی که بچه نداره که دست خودشه یه چیزیم بگه 

منم میگرن  دارم هر وقت سرم درد میکنه مسخره میکنن میگن باز شروع کرد الکی میگه 

نه عزيزم نگرفتم اولش گفتم منم نازايي دارم سه بار iui سه با ivf ناموفق

فکر کردم جواب گرفتی آن شاء الله بزودی میگیری یهو خودش میاد تو دلت 

من خودم اصلا باردار نشدم تا حالا 

میگم حرفت رو بگو چرا به روایت ربط میدی چند نفر هم از خدا و پیغمبر میزنیخدا همیشه بقول شما عزت و ارزش ...

بادرنجبویه آب رو آتیشه دم کن بخور کیفش رو ببر

من یه فلاکس جدا گذاشتم دم میکنم توش روزی دو لیوان میخورم 

پر هیز غذاییت رو هم کامل رعایت کن خیلی هستش ولی می ارزه

حرف کسی هم برات مهم نباشه هر کس هم حالت رو پرسید بگو خوبم خدارو شکر دیگه هر کسی بایه چیز درگیر دیگه آدم سالم نیست الان ...دیگه خودش آدم میشه