2777
2789
عنوان

نازایی😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 82 پست
عزیزم اون ی ادم احمقه تو خودت باید عاقل باشیوالا منم با این ک این مشکل و دارم با خوندن این جمله فقط ...

نه میدونی خیلی خانما ناراحت شدن بلاخره هستن کسی داره کسی نداره 

عزیزم این گروه‌هایی که آدم‌های نادان عضون شما عضو نباش. هرکسی بچه بدنیا میاره هم انسان موفقی نیست. ه ...

حقیقتش زیاد برای خودم ناراحت نشدم ولی اکثرا اونجا خانما 

خیلی ناراحت شدن

الان جاریم بارداره هر روز استوری انواع و اقسام میزاره 

باور کن یه بار دلم نمیشکنه چون خدا بهش داده اونم 

دوس داره هر روز استوری بزاره فیلم بزاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استفاده از اصطلاحات خاص و نامناسب برای توصیف افرادی که با مشکل ناباروری روبرو هستند، نه تنها درست نی ...

نظرتون کاملا متین

همون بار منفی کلمات 

ناباوری هم مثل اکثر مریضی ها هست مثلا کسی مشکل قلبی داره 

منم میگم ما خودمون الان بچه یه خانواده ایم چیکار کردیم برایپدر و مادر بچه خودمون چیکار کنه برای خودم ...

والا بخدا من انقدر زن بچه دار دیدم که هر بلایی بوده تا خیانت سرش اومده تا دلتم بخواد زن بی بچه دیدم که خیلی زندگی عالی ای دارن

البته اینو گفتم که بدونی اوناییکه بچه دارن بیچاره ترن...اونیکه بچه نداره‌یدونه غصه داره، اونیکه بچه داره هزارتا غصه..ایشالله خدا زوده زود یه نینی خوشگل بزاره تو دلت

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

بیخیال من خودمم مشکل دارم خواهر شوهرم ب پدرشوهرم گفته بود کم پسرتو دوست داشته باش خخ اونا مشکل دارن ...

دم پدر شوهرت گرم خدا عمر با عزت بهش بده 

خودش یه تنه جلوی یه جنگ خانوادگی رو گرفته

بله متاسفانه خيلى از افراد با حرفاشون كاراشون دلسوزياى بيجاشون ادمو ناراحت ميكنن اينا كه غريبه ان آد ...

آره میگم قبل اون تو فامیل یه نفر گفته یه چیزی که اصلا قابل گفتن نیست بیشتر از این پیام سوختم 

والا بخدا من انقدر زن بچه دار دیدم که هر بلایی بوده تا خیانت سرش اومده تا دلتم بخواد زن بی بچه دیدم ...

فدات گلم 

نه اینا فکر میکنن بچه حلال همه مشکلات هست فقط بچه باشه مهم نیست بقیه چیزها سرجاش  هم نباشه

دم پدر شوهرت گرم خدا عمر با عزت بهش بده خودش یه تنه جلوی یه جنگ خانوادگی رو گرفته

داییمه خخ خواهر شوهرم نیس همیشه منو میزنن تو سرش زور بهش داره حالا من یه بار سقط  داشتم ناخواسته. رفته همه جا گفته چهارتا بچه سقط کرده دوتا دوقلو خخ اصلا برام مهم نیس بخدا پدرشوهرم میگه فقط بگین اگه قرار بچه ای بهمون بده خدا بشه درد برامون غصه و اینا هی نده 

همه چی ب وقتش درست میشه 
چقد با خوندن تاپیک بارداریت با واریکوسل خوشحال شدم عزیزم..ماهم مشکلمون همینه اخه..تحرک اسپزم همسرم ب ...

فداتشم انشالله قسمت شما 

پی درمان رو رها نکن از رحمت خداام ناامید نشو 

ب قول مادر من خدا ندار نیست میبخشه به هرکس ک خالصانه ازش بخواد

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

داییمه خخ خواهر شوهرم نیس همیشه منو میزنن تو سرش زور بهش داره حالا من یه بار سقط داشتم ناخواسته. رف ...

خدا برات نگه داره  چه خواهر شوهر آتیش تندیه 

خداییش خواهرشوهرم پیش من از بچه اش یه بار هم تعریف نمیکنه اکثرا میکوبونه وای بچه چیه اینا 

درسته خیلی جاها بی‌شعور هست ولی این مورد یه بار هم ندیدم