2777
2789
عنوان

آبروم تو در و همسایه رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 21 پست
میدونی بچه ها چنان از ترس جیغ زدن که شوهرم کوتاه اومد ولی چه فایده هنوز حق بجانبه

همین که ترسیده کافیه بچه هارو بعدا بغل کن آروم کن .دیگه شوهرت میدونه که اذیتت نکنه اگه اذیت کنه جیغ میزنی ابروش رو میبری 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه از اول که تو ماشین بودیم صداشو برده بود بالا آرومم حرف میزدم اون بدتر میکرد.اخلاق شوهرم همینه تا ...

واقعا که چه جور آدمی هست که نمیدونه تو روح وروان بچه ها تاثیر می زاره

همیشه یه خدایی هست 🤍❤️
به شوهرت بگو اگه سلامتی بچه هامونو دوست داری این اخلاق بده لجوج بودنت رو کنار بزار

به ما میگه من این اخلاقو دارم باید رعایت کنی. میگه دنبالتون میام نباید تاخیر کنید یا باید قبلش بگید تاخیر دارید

اینکه دیوارا نازکه تمام حرفا و موضوع دعوامونو شنیدن دیونه میشم.خیلی بد شد

خدا لعنتشون کنه با این خونه ساختنشون 

سعی کن وقتایی که عصبانیه شما سکوت کنید بعد با آرامش اشتباهاتشو بهش بگید

خدا لعنتشون کنه با این خونه ساختنشون سعی کن وقتایی که عصبانیه شما سکوت کنید بعد با آرامش اشتباهاتشو ...

به خدا دلم شکست همش میگفت من با همکاری کسی قرار بزارم بگه یکساعت دیگه میام یکساعتش بشه یکساعت و یک دقیقه من سرش قاطی میکنم.منم گفتم من کسی نیستم من همکارت نیستم من شریک زندگیتم توبایدفرقی بین منو دیگران قائل بشی توباید این اخلاقتو ترک کنی. ولی همچنان پای حرفش هست که شما باید این اخلاقم دستتون بیاد رعایت کنید

به خدا دلم شکست همش میگفت من با همکاری کسی قرار بزارم بگه یکساعت دیگه میام یکساعتش بشه یکساعت و یک د ...

بگو از این به بعد دستشویی بچه رو با اخلاق تو تنظیم می کنم 

اول آماده بشو بعد بهش زنگ بزن یا بگو ۱۵ دقیق قبل رسیدنت زنگ بزن 

دعواهایی که میشه پیشگیری کرد رو پیشگیری کن