2777
2789
عنوان

شما مثل قبلناتون باهوش نیستید

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا بچه بودم اب زیر کاه بودم الان ساده شدم بزور خودمو یکم جمع کردم

حالا من میگم به چند دلیل این طور شدم یکی سنم بالا رفته یکی به خاطر مشکل تیرویید و عوارض داروهایی که میخورم 

شما که سنی ندارید شاید یکمش از تلقین و استرس درسه 

چرا میگی باهوش نبودی ویژگیات چیه

ضریب هوشی معمولی دارم 

نه خبلی زود یاد میگیرم چیزیو ن دور 

حافظه یاداوری متوسطی دارم 

کار خارق العاده و ابداعی انجام نمیدم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
رها شدم ولی ذهنم داغون شد رفت 😑بدترین کاری ک میتونست بکنه همونه اخرشم تو سال کرونا فوت شد

متاسفم برای فوتش .خیلی سخت گذشته بهت .بیشتر برو تو اجتماع و با آدمای گذشته ارتباط بگیر کلی تاثیر داره

متاسفم برای فوتش .خیلی سخت گذشته بهت .بیشتر برو تو اجتماع و با آدمای گذشته ارتباط بگیر کلی تاثیر دار ...

بعد اون یکی دیگم اومد کلی اذیتم کرد واقعا از ادما فراریم هرکس ساد یسوال ازم بپرسه سریع دست بسرش میکنم همه جا تنها میشینم

لعنت به این تیرویید همه فکر میکنن یه غده ی کوچولو هست غافل از اینکه از نوک انگشت شصت پا با فرق سر ...

اره من همیشه خستم موهام کم پشت شده افسرده شدم تیرویید مادر بیماری هاس تنبلی هم گرفتم تازه