2777
2789

سلام بچه ها من میخواستم مشاوره بگیرم گفتن زنگ میزنیم شرایطشو میگیم زنگ زدن دیگه ول نمیکنن قیمتشم هی شبیه بازاریا چک و چونه میزد آخرش به قیمتی که ما میگفتیم راضی شد هر چه زودتر اصرار دارن شروع بشه مشاوره و من به همینشون یکم مشکوکم اسم موسسه شون کنکورِتو هست کسی تا حالا از اینجا مشاور گرفته ؟

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه بار به همین مؤسسه ها زنگ زدم چون شرایط مشاوره رفتن نداشتم و حالم خیلی بد بود دقیقا همین کارو بام کردن هر دفعه زنگ و پیام میدن و پیگیری میکنن جوری که اینقدر زنگ زدن بلاکش کردم😁

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨
من یه بار به همین مؤسسه ها زنگ زدم چون شرایط مشاوره رفتن نداشتم و حالم خیلی بد بود دقیقا همین کارو ب ...

اره منو ول نمیکنن چندبار هم حتی جواب ندادم بازم با یه شماره دیگه زنگ زدن بنظرت از اینجا نگیرم نه ؟

اره منو ول نمیکنن چندبار هم حتی جواب ندادم بازم با یه شماره دیگه زنگ زدن بنظرت از اینجا نگیرم نه ؟

نه عزیزم بیخیال ، مشاوره میخوای بگیری برو کلینیک هم راحت ، معتبر و امنه

کلینیک کجاس ؟آیدی چیزی دارن؟

عزیزم منظورم از کلینیک همون مطب برای مشاوره هست که بزن توگوگل آدرس کلینیک های مشاوره شهری که توش هستی و هر کدوم رو خواستی برو پیششون 

چون توی کلینیک ها معمولا چندتا روانشناس هستن مثلا یکی مشاور تحصیلی هست یکی مشاور خانواده میده یکی مشاور کودکه و.... 

عزیزم منظورم از کلینیک همون مطب برای مشاوره هست که بزن توگوگل آدرس کلینیک های مشاوره شهری که توش هست ...

آها ممنون فکر کردم اسم موسسه شون اینه😑😂