2777
2789
عنوان

تجربه من از ازدواج مجرداااا حتما بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 169 پست
حتما حتما سکه باشهاینا اهل تسنن گفتن باید مهریه شرعی باشه 19نیم مثقال طلا من اصلا نمیدونم چقذه

خوب گلم مهریت که خوبه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

خیلی داری رویایی فکر میکنی بچسب به زندگی بخدا دنیا نامرده نکنه یه وقت به خودت بیای ببینی دیگه حتی دو ...

رویایی فک نمیکنم من  از اینه همه چیز گذشتم یکم محبت یکم احترام یکم گذست از طرف اون

رویایی فک کردنه؟؟

مسؤلیت تمام زندگی رو شونه های منه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این نظر منه ها شاید اشتباه کنم خونه و ماشین باشه هرچقدر کوچیک با کار ۱۵_۲۰زندگی خوبیه نمیشه همه توقع ...

نظرتون کاملا درسته

منم دنبال بنز نیستم

ولی هزینه های روزمره زندگیم باید باشه که

و اینکه من ۱۸ سال تو شرایط خوب بزرگ شدم،خوب لباس پوشیدم،ماشین خوب سوار شدم،مسافرت خوب رفتم

الان عادت ندارم به اینکه از مخارجم بزنم،لباس کهنه بپوشم،غذای خوب نخورم،پول تو کارتم نباشه

و اینکه تو جمع فامیل هامون واقعا خرج نکردن من خیلی به چشم میاد،تو عروسی که میزم همه لباس و طلا و میکاپ های گرون دارن،نداشتن من خیلی به چشم میاد

اون مشکل شخصی یک نفره به همه نمیشه تعمیم داد ما دور و اطرافمون پر از مواردی که خانما چندسال بزرگترن ...

من نگفتم و تجربه خودمو به کسی نعمیم ندادم ابن اتفاقیه که برای من افتاده دیگه چه بد چه خب 

شاید نکته هایی توش باشه که بشه زیرش خط کشید اونم با ماژیک قرمززز

که بابا عشقققق کل ماجرااااا نیست 

نظرتون کاملا درستهمنم دنبال بنز نیستمولی هزینه های روزمره زندگیم باید باشه کهو اینکه من ۱۸ سال تو شر ...

اره اینم حرفیه تو خونه تو پر قو بزرگ شدیم وگرنه واسه ی دختر معمولی عالیه