2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 190 پست
باشه اصلا نخواستن بدن به اون چهههه؟ واقعا به داماد چه ربطی داره دخالت کنه؟!!وااای من خیلی وابسته خان ...

منم خیلییی وابسته به خانواده بودم . لحظه ای نیس که بهشون فکر نکنم دلم پر میزنه براشون بابام خیلیییی مهربونه و عاشق منه.خیلی بخاطر من غرورش شکست بمیرم براش الهی خیلی کوتاه اومد در مقابل همسرم ولی اون روز به روز پر رو تر شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی دختر عمه م شوهرش مثل همسر شما بود دوتا پسرم داشت بخاطر بچه هاش موند همسرش حتی نمیزاشت تلفنی با م ...

منم میتونم بمونم ولی میدونم تبدیل میشم به یه مرده متحرک و مطمعنم بچه م راضی نیست یه مادر افسرده و روانی داشته باشه 

خانوادت چ رفتاری کردن تواین ۳سال ک شماقطع ارتباط کردی

خونه به خواهرم اجازه داده بودن به ما ندادن در عوض کمک کردن به همسرم برای خرید خونه ...خرج عروسی مون رو پول تالار رو دادن ...هییییییچ دخالتی هم هیچوقت توی زندگی من نداشتن...ولی آخرین بار همسرم گفت پول قرض بدن برای خرید مغازه بابام گفت ندارم و نداد همسرم هم همون موقع به من گفت خانوادت فرق میزارن و تورو دوست ندارن و کلا قطع ارتباط کرد منو

ن یه بار .هزار بار صحبت کردم من همه راه ها رو رفتم عزیزم صحبت کردن همه مدله.. مشاوره رفتن ..ولی فاید ...

ببین فقط اگ قهرم میکنی خونتو ترک نکن هرگز ......اینو همیشه پدرشوهر خواهرم ب خواهرم میگ  و میگ ک من مردم مردا خوب میشناسم حتی اگ شوهرت خیلی دوست داشته باشه حتی اگ پاک و فرشته باشه قهرم میکنی خونتو ترک نکن بیرون خونه پر از گرگایی هستش ک ممکنه شوهر بلغزه ب بهونه دردودل بعد برگردی خونه ببینی بچه نیس جاشم تره

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

اصلشم همینه. اینا توی سایت دیوونن بخدا که طرف شوهررو گرفتن میگن چه میدونم خانوادت شوهرته و فلان. همی ...

دقیقا درست میگی عزیزم جالبه من خودم تحصیلکرده م خیر سرم و همه اینا رو میدونم که نباید زیر بار ظلم برم ولی چ کنم همش نگران بچه م 

ببین فقط اینو بدون هیچچچ مردی انقد ارزش تداره ک قید خانوادتو بزنی اون نمیخاد نیاد ولی حق نداره حداقل ...

ممنون.اره باید همین کارو کنم ...میمیرم از عذاب وجدان اگه خانوادم نباشن روزی