2777
2789
عنوان

درمان ناباروری سه سوته

304 بازدید | 27 پست

بچه ها من یک مدت بود اقدام می کردم نمیشد بعد یکسری کارا کردم که شد گفتم بیام نی نی سایت بزارم هر هر کسی مثل من بوده ناامید نشه باردار بشه راستی من ای وی اف هم کردم هیچ جنینی تشکیل نشد کرور کرور آرامبخش میخوردم شانس گندمم جاری از خودراضیم حامله رف نمیدونید چ حالی بودم هستین بگم بزارم دستورمو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
یک ______ مصرف روزانه زیتون ، مغزی جات ، نخودچی، عسل و سیاهدانه

دوم_____ صبح ها ناشتا ژل رویال اندازه نخود شبا قبل خوابم اندازه نخود بخوری قبلش باید با عسل اینو قاطی کنی ۲۴ گرم ژل رویال و پنج قاشق عسل 

سه____ مصرف عسل جنسینگ ب عنوان صبحانه

چهار ____ خوردن خرما گردو هستشو در میوردم وسطش گردو میزاشتم

پنج _____ حذف قند شکر رب گوجه کنسرویجات محصولات کارخانه ای نخوردن سردیجات ماکارانی فسفود لبنیات عدس چای 

شش____ استفاده از دمنوش های گرم مثل استقودوس بهار نارنج کاکوتی به لیمو بجای چای

هفت_____ پیاده روی روزانه

هشت____ تنظیم خواب خواب ساعت۱۱ شب بیداری راس ۷

نه_____ استفاده از روغن زیتون در غذا بجای روغن کارخانه ای

ده_____ روغن مالی شکم با روغن سیاه دانه و بستن ان 

یازده_____ مصرف گوشت شتر بجای گوشت های دیگر و عدم مصرف گوشت گوساله و گاو

گفتی لایک کن

دوازده ____ بستن شکم موقع پریودی

سیزده ___ خوردن برنج با شوید یا زعفران

چهارده ___ سعی کنید نونایی بخورین ک تیره ترن ن نون سفید

پانزده ___ خوردن کوکو پیاز یا کباب دیگی شتر شب در میان 

شانزده___ نخوردن نعنا بجای آن پونه خورده شود

هفده___ خوردن بادام

هجده___ خوردن قرص های اینفولیک اسید ابوووست کوکیوتن 

نونزده ____ چله گرفتن وخواندن روزانه سوره مریم دعای جلیل جبار زیارت عاشورا استغفار نماز استغفار دعای معراج سوره یس