2777
2789

مامانا هفته پیش خانواده همسرم باعث شد یک هفته کامل  اشک من دربیاد.

اونم به خاطر بی لیاقتی خودشون و جنسیت بچه ام که ی دختر ناز تو راه داشتم ناراحت بودن.

حرف های بدی زده شد.

منم نتونستم خودم رو کنترل کنم و خلاصه ی غم بسیار بسیااااااار زیادی رو تجربه کردم همینجوری اشکام میومد.

واقعا از درون متلاشی شدم.

که خیلی عوارض جسمی هم برام بوجود اومد.

الان که به هفته قبل فکر میکنم خیلی عذاب وجدان میگیرم همش میگم چرا انقدر ضعیف بودم که حرف دیگران روم تاثیر گذاشت

چرا نی نی رو اذیت کردم

به نظرتون دخترم منو می بخشه🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خدا دلم گرفت 🥺

بی لیاقتا

ولشون کنید انشاءالله نی نی تون سالم دنیا بیاد به بقیه توجه نکنید 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

حالا یک هفته فکر نکنم طوری باشه ولی بیشتر بشه صد در صد روی روح و روان بچه اثر میذاره 

تجربه کردم خودم

دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

خوشحال دخملمون با این مامان مهربون🥺🥺❣️❣️❣️تو خیلی زن قوی و مامان خوبی هستی به خدا جدی میگم چقدر دیدم اینجا به خاطر همین حرفها می‌گفت از بچم بدم اومده ولی شما😍دیگه بهش فکر نکن هر وقت این افکار اومد سراغت تبدیلش کن به دعا برای جوجوت بگو خدایا چنان عزیزش کن که بشه نور چشم و دلم 

عزیزم فدای سرت حالا دیگه شده باهاش حرف بزن بهش عشق و اعتماد به نفس بده.

مهم اینکه تو دویش داری و عاشقشی

بعدم بسپر به خدا به حرمت همین بچه محبتش رو تو دل خانواده و بخصوص پدرش بندازه ...

الان داشتم یه حدیث میخوندم که از سعدی یک زن این هست که بچه اولش دختر باشه

بعدم همیشه به همسرت و ممنون که این دختر رو بهم هدیه دادی اگر پسر میدادی آنقدر از زندگی لذت نمیکردم

مادر دختر بودن خیلی شیرینه

یه جوری از همسرت تعریف کن بابت این قضیه هم شرمنده بشه هم اقتدارش بره بالا

هم بفهمه خودش بوده که جنسیت رو تعیین کرده .

خرم سلطان 

چرا واسه خاندان عثمانی شاهزاده نیوردی؟

واقعا عقاید بعضی خانواده ها خنده داره😂

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

خرم سلطان چرا واسه خاندان عثمانی شاهزاده نیوردی؟واقعا عقاید بعضی خانواده ها خنده داره😂

دیگه پسر خودشون دخترزاس من چیکار کنم

ما چند تا عروسیم همشون دختر دارن چند تا چند 

من باید جور عرپسای دیگه رو هم میکشیدم

اصلا غصه نخور خواهر من وقتی بچه اولم رو باردار شدم با هزار شوق با همسرم شیرینی گرفتیم بردیم خونه مادرم و پدرم 

مادرم که نه تنها خوشحال نشد ناراحت هم شد، پدرم هم همینطور ، با این تفاوت که مادرم برای خودش ناراحت شد و پدرم برای من 

ولی وقتی پسرم دنیا اومد عاشقش شدن مخصوصا مامانم که گفته بود اصلا خوشحال نشدم باردار شدی به من می‌گفت من اصلا این بچه رو دوست ندارم 

سر دومی هم دوباره همون‌طور