2777
2789
عنوان

سردرد طولانی یا کرونا

41 بازدید | 8 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر آرزوی سلامتی دارم براتون

من چند روزی هست که سرم قسمت پشت گردن و پس سر (پشت سر) درد میکنه شاید بگم ۱۰ روزه .با مسکن خوب میشه باز فردا هستش .

دیروزم احساس سرگیجه و تب داشتم رفتم دکتر عمومی سرم و دارو اما هیچ فرقی نداشته.

خیلی نگرانم تجربه ندارین شما؟امروزم حتما میرم متخصص مغز و اعصاب ولی از بس اینترنتو زیر و رو کردم حس می کنم تمام علائم تومور رو دارم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بین گوگل یه سرماخوردگی معمولی رو میگه ضربه مغزی 🫤 اون نتیجشون کلی هستش

دکتر برو

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بین گوگل یه سرماخوردگی معمولی رو میگه ضربه مغزی 🫤 اون نتیجشون کلی هستشدکتر برو

چی بگم اتفاقا تجربه بزرگنمایی گوگلو داشتم ولی خوب وقتی میبسنم بهبود نداره شرایطم نگرانم میکنه

چی بگم اتفاقا تجربه بزرگنمایی گوگلو داشتم ولی خوب وقتی میبسنم بهبود نداره شرایطم نگرانم میکنه

ول کن چه توموری سرت سرما خورده 

شاید سینوزیت داری

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝