2777
2789
عنوان

درمان فیبروم

1663 بازدید | 17 پست

سلام خانوما 

من چهارتا فیبروم دارم که یکیش خیلی بررگ‌و از نظر علمی عمل میخواد ، اما با وجود اینها من باردار شدم و بارداری راحتی داشتم در حین زایمان برنداشتن چون ممکن بود به رحم آسیب ببینه ، کسی سابقه درمان با زاج و عسل و روغن زیتون و داشته ؟ چجور باید استفاده کرد ؟ رحم بعدش آسیب ندید ؟ زاج و باید بندازی تو تابه داغ بشه بعد پودر کنی؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بهترین راه استفاده از جوشونده ی جفت بلوط هست جفت همون پوست میوه بلوطه از عطاری بگیر بجوشون بعد به صورت واژینال یا تو تشت بریز بشین توش خیلی عالیه سریعا همه ی فیبروم ها رو دفع میکنه 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
شما استفاده کردی؟ نتیجه گرفتی؟ واسه فیبروم چند سانتی 

عزیزم چیز شیمیایی که نیست عوارض داشته باشه منم برا رضای خدا گفتم نمی‌دونم شایدم اشتباه کردم که راهکار دادم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
عزیزم چیز شیمیایی که نیست عوارض داشته باشه منم برا رضای خدا گفتم نمی‌دونم شایدم اشتباه کردم که راهکا ...

رضای خدا درست.اما همین راهنمایی شما ماه ها وقت ی آدم تلف می کنه.و شاید زمان طلایی رو از دست بده. اون موقع میشه حق الناس.حواستون رو جمع کنید فقط بر اساس شنیده ها نمیشه اعتماد کرد.

عزیزم چیز شیمیایی که نیست عوارض داشته باشه منم برا رضای خدا گفتم نمی‌دونم شایدم اشتباه کردم که راهکا ...

ی خانمی به اسم نازلی سال نود و نه راهکار زاج پیشنهاد دادن. و کلی سر و صدا کرد.و جوری با قطعیت حرف زد که واقعا به همه امید داد.من شش ماه پیش نظر ایشون خوندم.و ما بقی نظرات .که البته به غیر از دو سه نفر هیچ کس درمان نشده بود.هیچ کس حتی ی سونوی ساده که مبنی بر دفع فیبرومشون باشه ارائه نکردن.واقعا ای کاش یاد بگیریم بر اساس احساسات حرف نزنیم. حالا فقط منظورم به شما نیست کلی میگم. فیبروم من از اون موقع تا الان دو سانت هم بزرگتر شده.

من چند جا پیام شما رو دیدم.شما مشکلتون پولیپ بوده.و خدا رو شکر با جفت بلوط رفع شده.پولیپ داخل رحم و روی دیواره تشکیل میشه.بنابراین دفع کردنش امکان پذیر هست. اما فیبروم دقیقا داخل عضله هست اگر فشار به داخل باشه میشه موکوزال و فشار خارجی میشه سروزال.یعنی ی جورایی شما باید داخل عمق عضله بشید تا به فیبروم برسید. یعنی عملا دفعش غیر ممکنه. فقط ممکنه سایزش کوچیک بشه.

من یه فیبروم خیلی بزرگ سی سانتی داشتم که واقعا زندگی کردنو برام سخت کرده بود ولی خداروشکر توسط یه دکتر خوب و مهربون طب سنتی بدون هیچ مشکلی درمان شدم پیشنهاد میدم برای مشکل فیبرمتون به ایشون مراجعه کنید. شمارشو براتون می‌گذارم 

09367461816

من چند جا پیام شما رو دیدم.شما مشکلتون پولیپ بوده.و خدا رو شکر با جفت بلوط رفع شده.پولیپ داخل رحم و ...

سلام فیبروم شما چی،شد ب راهکاری رسیدین من آبجیم مجرد و فیبرو داره از عملم شدیدا می‌ترسه ب نتیجه ای رسیدین

سلام فیبروم شما چی،شد ب راهکاری رسیدین من آبجیم مجرد و فیبرو داره از عملم شدیدا می‌ترسه ب نتیجه ای ر ...

سلام عزیزم.منتظر نوبت عمل هستم.هر روش سنتی که بگی امتحان کردم.همشون الکی.بهش بگو وقتشو تلف نکنه.عمل ترس نداره.چون اصلا عمل سختی نیست.