2777
2789
عنوان

دیشب آقای قاضی رو دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 91 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون پرونده شکایت دزدا از صاحبخونه خیلی خنده دار بود😂خود قاضی هم آخرش گفت خوش گذشت😂

وایییی ناموساااااااااا اونو پوکیدمممم🤣🤣🤣🤣

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
من دلم برا اون زنه که پسرشو ی ساعت دیر اورده بود بعد پدرش پسره رو زده بود برا اونم سوخت طفلی بچه ها ...

اونو ندیدم متاسفانه🥺

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

لنتیییییی قاضیههههه یَکککک کراشیهعع🤣🤣🥺

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
از کجا میدونیبرا چی بکشن؟

سری پیش تو یه قسمتش

خانومه که بچشو سقط کرده بود به قاضی گفت شما بچه ندارین نمیفهمین من چی میگم

اخرش قاضی تنهایی باهاش صحبت کرد

گفت تو بچت رو ندیدی

من دیدمش 4 سالم باهاش زندگی کردم اخر سر هم خودم خاکش کردم

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   
لنتیییییی قاضیههههه یَکککک کراشیهعع🤣🤣🥺

تو ام کراش زدییی؟ من میترسیدم بگم بریزن رو سرم🥲😂💔

من الان دلم میخواد یکی عین سگ کتکم بزنه برم پیشش😂😂😂😂💔

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

بهش گفت منم یه دختر شبیه تو داشتم!!!!!ینی چی

دخترشو تو تصادف ا دست داده

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯