2777
2789
عنوان

کیا قرص فلوکستین یا گلوریا یا الفااسلیم رومصرف کردن بیایید یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 46 پست
ببین ۳سال پیش استفاده میکردم. نزدیک ۲۰ کیلو کاهش .ولی خب عصبی میکرد تا حدودی و بیخوابی هم داشت ولی ق ...

ببین فقط آلفا اسلیم بخور باز ازگلوریا میگن قویتره از سایت الماس طب سفارش بده اصله هرقرصی بخای باید فیلت.ر شکنتو روشن کنی فقط..

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ببین فقط آلفا اسلیم بخور باز ازگلوریا میگن قویتره از سایت الماس طب سفارش بده اصله هرقرصی بخای باید ف ...

الان پلاتین و گلوریا دارم.

تعریقش خوبه . کاهش اشتها هم بدک نیست.

ولی آره احتمالا دوره بعد آلفای خوب باید بگیرم. اینم خیلی فیکش اومده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان پلاتین و گلوریا دارم.تعریقش خوبه . کاهش اشتها هم بدک نیست.ولی آره احتمالا دوره بعد آلفای خوب با ...

الان گلوریا چقدر رواشتهات تاثیر داره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نسبتأ خوبه ولی به قدرت اون ۳سال پیشا نیست.یه مدل در مشکی هم موجود شده اونم میگن قویه

الان چن کیلو کم کردی باهاش  اون زمان ک ۲۰ کیلو کم کردی هیچ عوارضی نداش برات؟چن بودی چن شدی 

الان چن کیلو کم کردی باهاش اون زمان ک ۲۰ کیلو کم کردی هیچ عوارضی نداش برات؟چن بودی چن شدی

الان که تازه شروع کردم یک هفته اس.

اون موقع ۸۵ بودم که ۶۶ رو دیدم. آخراش به شدت انرژی هم میگرفتم همش میرقصیدم. 

الان ۱۵ کیلو باید باز کم کنم چون بعد ازدواج ناپرهیزی کردم

الان که تازه شروع کردم یک هفته اس.اون موقع ۸۵ بودم که ۶۶ رو دیدم. آخراش به شدت انرژی هم میگرفتم همش ...

چخووب

پلاتین و گلوریا خیلی عالیهمن خودم استفاده کردمالبته من بعدش تا لاغر شدم دیدم باردار شدم😮‍💨

ازبین این دوتا که گفتی کدوم بهتره وکدوم مدل مثلا گلوریا چن مدلههه

ازبین این دوتا که گفتی کدوم بهتره وکدوم مدل مثلا گلوریا چن مدلههه

من دوره اول پلاتین خوردم تا ۸ کیلو کم کردم

با گلوریا حدود ۶و۷۰۰ که چربیای سخت  رو از بین برد

من سایزم خیلی عالی کم شد

گلوریا درب بنفش گرفته بودم

من دوره اول پلاتین خوردم تا ۸ کیلو کم کردمبا گلوریا حدود ۶و۷۰۰ که چربیای سخت رو از بین بردمن سایزم ...

پس میگی گلوریا بهتره بخرم نه؟

من دوره اول پلاتین خوردم تا ۸ کیلو کم کردمبا گلوریا حدود ۶و۷۰۰ که چربیای سخت رو از بین بردمن سایزم ...

فقط اشتهامو کم کنه بخدا وزنم داره میره بالااشتهام زیادشدهههههه کمکم کن

پس میگی گلوریا بهتره بخرم نه؟

نمیدونم آبجی‌بنظرم از خود مشاور سوال کنین قطعا لیشون بهتر نیتونن کمکتون کنت.چون من زیاد اطلاعات ندارم.به منم خودشون گفتن چی برام مناسبه 

منم طبق گفته های خودشون سفارش دادم