2777
2789
عنوان

کاشکی خاهر داشتم

138 بازدید | 8 پست

مامانم داداشامو خیلی دوس داره ساعت ها میشینه باهاشون غیبت میکنه حرف میزنه به من ک میرسه میگه کار دارم 

بابام از وقتی یادم میاد تنها میخوابه یه اتاق دیگ 

الان مامانم با داداشم باهم تو هال میخوابن دارن حرف میزنن رو مخمه صداشون هر شب همینه 

منم مثل بابام آدم حساب نمیکنن 

خیلی حس تنهایی دارم نه رفیقی نه خانواده درستی نه عشقی 

من با چه امیدی زندگی میکنم🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناشکری نکن

شاید اگر بود خیلی اوضاعت بدتر میشد

اصلا بیا خودم خواهرت میشم

بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         کاربری دست ۳ نفره
خدا یه خاهرو واسم زیاد دید کاش منم نبودم

حرف نزن بشین سرجات.

بکش بیرون از این زندگی که دنبال بقیه باشی برای ارامش.هیچکس تو این دنیا برای ادم نمیمونه هیچکس به فکر ادم نیست خودت باید به فکر خودت باشی فقط خودت

توام با داداشات هم صحبت باش مامانتو تحویل نگیر تا یادبگیره این عادتو ترک کنه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫