2777
2789
عنوان

دیشب آقای قاضی رو دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 91 پست
تو ام کراش زدییی؟ من میترسیدم بگم بریزن رو سرم🥲😂💔من الان دلم میخواد یکی عین سگ کتکم بزنه برم پیشش ...

یعنییییی جوریییی جاذااابه خداشاهده 🤣🤣🤣🤣🤣

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
از رو شخصیت واقعی ساختنش

کی هست؟

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایییی ناموساااااااااا اونو پوکیدمممم🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂🤭

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

خوب شد ندیدی خیلی غمگین بود

عزیزمم🥺💔

سری پیش تو یه قسمتشخانومه که بچشو سقط کرده بود به قاضی گفت شما بچه ندارین نمیفهمین من چی میگماخرش قا ...

آخه دلیل مردنش چیبود

آخ آخ😭😭

دخترشو تو تصادف ا دست داده

بنده خدا

آخه دلیل مردنش چیبودآخ آخ😭😭

حتما سر یه پرونده باهاش دشمنی کردن

متاسفانه قاضی ها و پلیسا معمولا درگیر کینه های شخصی میشن

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   
هرشب داره؟کی‌میده ببینم

امروز دوازده ظهر ببین عالیههههه آی فیلممم

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت