یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اون پرونده شکایت دزدا از صاحبخونه خیلی خنده دار بود😂خود قاضی هم آخرش گفت خوش گذشت😂
وایییی ناموساااااااااا اونو پوکیدمممم🤣🤣🤣🤣
در جستجوی خویش یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺 که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺 و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺 خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺 من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم* و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺 خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂 آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت
در جستجوی خویش یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺 که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺 و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺 خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺 من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم* و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺 خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂 آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت
خانومه که بچشو سقط کرده بود به قاضی گفت شما بچه ندارین نمیفهمین من چی میگم
اخرش قاضی تنهایی باهاش صحبت کرد
گفت تو بچت رو ندیدی
من دیدمش 4 سالم باهاش زندگی کردم اخر سر هم خودم خاکش کردم
خداوندا در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم..... دعای امام حسین در روز عرفه💚
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. منطُراباخونو دلازیادبردملطفکنهرکجاچشمتبهمن افتادکجکنراهترا :) پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯