2777
2789
عنوان

حسادت دختر خاله شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 111 پست
واسه همین میگم تکلیفتو معلوم کن قرار باشه تاثیرپذیر باشن فایده نداره همش جنگه

آخه قبلا طرف اونا نبود پارتنرم اما الان حرفی میزنم گله میکنم میگه همش غر میزنی در صورتی که من هزارتا یکی شاید بگم بعد میگه کس و کارمن این عصبیم کرده نمی‌دونم چرا نمیتونم جدا بشم ولی می‌خوام یه تلنگر بزنم بترسه چون فکر می‌کنه من نمبرم بعد حرف جدایی بزنم زنگ میزنه مامانم منم خوشم نمیاد کسی دخالت کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه عقده گرفتش چرا شوهر من نرفته اونو بگیره😂😂😂😂نقشه هاش نگرفته😂😂😂😂

برا منم همینه خواستگار برای اومد ننش زنگ میزد به مامان پارتنرم که دخترمو نمیخوام بدم دست غریبه که بیاد بگیره اینو 

عریزم عقده ایه کمبود داره افرادی که تو زندگیشون کمبود دارن اینکارارو میکنن بخدا من که دیگه خسته شدم ...

چرا انقدر رفت و امد دارید ؟ ادم با عمه عموی خودش دیگه رفت و امد نداره چه برسه بچه هاشون 

ولی تو جمع تیکه تو بنداز اونی که باید به خودش بگیره میگیره 

عریزم عقده ایه کمبود داره افرادی که تو زندگیشون کمبود دارن اینکارارو میکنن بخدا من که دیگه خسته شدم ...

بار خوبه شوهرت طرفته من جرعت ندارم حرفی بزنم دعوا میشه

آخه قبلا طرف اونا نبود پارتنرم اما الان حرفی میزنم گله میکنم میگه همش غر میزنی در صورتی که من هزارتا ...

مردا حوصله غر یا دائم تکرار کردن یه چیزیو ندارن 

شاید فکر کنی من غر نمیزنم ولی همون چندبار تکرار کردنش خستش میکنه 

چرا انقدر رفت و امد دارید ؟ ادم با عمه عموی خودش دیگه رفت و امد نداره چه برسه بچه هاشون ولی تو جمع ت ...

نه بخدا ما رفتوامدی هم نداریم ولی یه جا که دعوت میشیم اونم هس اینکارو میکنه