2777
2789
عنوان

من قبل ازدواجم با یه نفر بودم که میخواست بهم دست درازی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 53 پست
ببخشید ولی الاگارسون میکنید می‌شینید کنارش تو ماشین و می‌رید خارج شهر ،بعد فکر نمیکنی پسری که ضعیف ...

همینو خواستم بگم. که فقط اون مقصر نیست.

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
آلاگارسون نکرده بودم خانم یعنی چی آخهمن فقط یه دختر بچه بودم که غول دوست دارم هاشو خورده بودم

خب دخترم

هر چیزیو تجربه کردن اشتباه

الانم فکر انتقام نباش

هر کسی از بی عقلی خودش ضربه میخوره

تجربه باشه برات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط اونجا که رفتی غذا خوردی 😂😂😂مگه لقمه از گلو پایین میره راست میگی بهت میخواست تجاوز کنه ؟یا درو ...

رفتم نشستم خوردم اون موقع گرم بودم اصلا ناراحت اینا نبودم 

بعد شبش فهمیدم قضیه چیه

بله من یهو دیدم این دستامو گرفته دارم زیپمو باز میکنه همون  لحظه دستمو آزاد کردم درو باز کردم خودمو انداختم پایین بعد با داد دوییدم تا کنار جاده که جرات نکنه بیاد نزدیک

خیلی روز بدی بود بعد سالها عذابم میده

فاطمه ام دختر روستا ✨
چطور خودتو پرت کردی ک آسیب ندیدی

ماشین حرکت نمیکرد من فقط چون یکی از دستام تو دستش بود هنوز برا اینکه ازش جدا شدم خودمو کشیدم با سرعت که  پرت شدم پایین از صندلی بعدم بلند شدم با داد دوییدم

فاطمه ام دختر روستا ✨
آلاگارسون نکرده بودم خانم یعنی چی آخهمن فقط یه دختر بچه بودم که غول دوست دارم هاشو خورده بودم

دختر بچه تو رستوران خارج شهر غذا می‌تونه بخوره؟😁

من داخل شهرشم تنهایی معذبم .

سنت اگه کم هم بود ولی زرنگ بودی و عاقل اشتباه کردی و انتظار اشتباه ازون طرف هم باید داشته باشی

وای یعنی اونایی برام عجیب هستند که کامنت گذاشتن و شما رو مقصر معرفی کردند و اینکه فکر می کنند هر دختری به خودش میرسه و صندلی جلوی ماشین میشینه و با یه پسر می‌ره گردش حقشه که مورد تعرض یا تجاوز واقع بشه... حدود ۳ سال با همسرم دوست بودم یکبار تعرضی بهم نکرد قصدمون هم ازدواج نبود و دوست ساده بودیم بعد به مرور عاشق شدیم... دوستان بخدا انسانیت مهمه جنسیت مهم نیست...

دوست من اصلا بهش فکر نکن، مطمئن باش خدا یه جایی بهش گوشمالی میده... زندگی ما بازخورد رفتارهای ماست... اون آقا هم بازخورد رفتارش با شما رو یا تا حالا دیده یا در مسیر زندگی خواهد دید.

همینو خواستم بگم. که فقط اون مقصر نیست.

وقتی از ضعفش خبر داره غلط میکنه میاد بیرون با یه دختر

غلط میکنه به یه دختر بچه وعده ازدواج و عاشقی میده

غلط میکنه قبلش چندین ماه بهش میگه من یک درصدم بهت هوس ندارم من هیچوقت بهت دست نمیزنم قبل ازدواج

اگر با عقل الانم برم بله من مقصرم

ولی اون موقع یه بچه بودم فقط همین

خداروشکر خدابخیر کرد

فاطمه ام دختر روستا ✨
دختر بچه تو رستوران خارج شهر غذا می‌تونه بخوره؟😁من داخل شهرشم تنهایی معذبم .سنت اگه کم هم بود ولی ز ...

من اون موقع دقیقا ۲۱ سالم بود 

عزیزم دختر بچه دهن نداره؟ 

من تو جاده جایی پیدا نکردم برم وسط جاده که نمیتونستم وایستم تو اوج استرس و ترس یهو به عقلم رسیده بود برم اونجا از اونجا زنگ بزنم آژانس پیدا کنم 

چون گرمم بودم نمی فهمیدم چی شده نه گریه میکردم نه چیزی نشستم غذارو خوردم تازه شب افتادم به لرزه و گریه و حالم بد شد 

من نصف وقتم سر این میره که توضیح بدم من تو ذوستا به دنیا اومدم ولی تقریبا تو تهران بزرگ شدم 

رستورانهای تهران جایی برای معذب شدن ندارن هر چند یادمه اون روز فکر میکردم نگاه همه رو منه و نگاهشونو بد تعبیر میکردم حس یه گناهکار که همه میدونن گناهشو همچینم راحت نبودم ولی خب تا ته غذامو خوردم و عادی جلوه دادم همه چیو 

فاطمه ام دختر روستا ✨

اسی من جات بودم تا یک هفته نمیتونستم غذا بخورم 

بعد تو فورا رفتی غذا خوردن؟!

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
من اون موقع دقیقا ۲۱ سالم بود عزیزم دختر بچه دهن نداره؟ من تو جاده جایی پیدا نکردم برم وسط جاده که ن ...

عزیز تو هیچ گناهی نداری

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
وای یعنی اونایی برام عجیب هستند که کامنت گذاشتن و شما رو مقصر معرفی کردند و اینکه فکر می کنند هر دخت ...

من دختر پاکی بودم خیلی ام زرنگ و با اعتماد به نفس بودم ولی باز غول حرفای یه آدم رو خورده بودم که داشت تو اون چند ماه رو من با حرفاش سرمایه گذاری میکرد نه تجربه داشتم و نه سن زیاد 

دقیقا مشکل همینه خانمای زن علیه زن حتی دختری که تو خیابون میخنده هم لایق تجاوز میدونن و به شدت مرد پرستن و احترام زیادی برای کثافت بودنشون قائلن

فاطمه ام دختر روستا ✨

الا کارسون جیه

خودتااصن سرزنش نکن اونموقع بهترین تصمیم بوده و اینکه عاقلی هم کردی اصصصلاانقام نگیر پیگیرش نیاش شردرست نکن واس خودت هررررکی هم فاز نصیحت برداشت بی توجه باش همههههههههه ماخطاهایی داشتیم همهههههههه ما.. زمینه هاش متفاوته ولی داشتیم

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿

رفتم نشستم خوردم اون موقع گرم بودم اصلا ناراحت اینا نبودم بعد شبش فهمیدم قضیه چیهبله من یهو دیدم این ...

اخی عزیزم 

چ تجربه سختی گذروندی

خداروشکر ب خیر گذشت 

بسپارش ب خدا

ذهنت و روحت رو حیفه درگیر ی حیوون بکنی 

وای یعنی اونایی برام عجیب هستند که کامنت گذاشتن و شما رو مقصر معرفی کردند و اینکه فکر می کنند هر دخت ...

همسر شما یه فرد قوی بود و واقعنم قصدش ازدواج بوده تو ده تا پسر  حدودا یکی هستن مثل ایشون .نوشتم پسرایی که ضعیفن اینطوری هستن 

منم نگفتم ایشون کامل مقصره  ،اون پسر هم پنجاه درصد مقصر بوده ولی این کارها ریسک داره .دیگه بعد ازدواج به فکر انتقام افتادن درسته آیا؟