2777
2789

دوستان تو قرار سوم به زور میخواست بهم تجاوز کنه که من خودمو از ماشینش پرت کردم بیرون و شروع کردم به جیغ و داد بعد بیرون شهر بودیم رفتم تو یه رستوران جاده ای و اونجا غذا خوردم و بعد آژانس گرفتم برگشتم خونه

وقتی نزاشتم بهم دست بزنه کلی بهم فحاشی کرد و چند تا کتکم به خودش زد و …

خلاصه بعد چند ماه از اون قضیه برگشت حدود ۳ ۴ ماه فقط با شماره های مختلف زنگ زد که برگرد و … منم اصلا حتی جوابشو نمیدادم یا صداشو میشنیدم میفهمیدم اونه قطع میکردم

حالا بعد چندین سال فکر انتقام منو ول نمیکنه

دوست دارم یه زن بد نسیبش شه

یا هیشکی سمتش نیاد و باهاش نباشه

نفرین نمیکنم ولی آزارم میده اون قضیه چیکار کنم؟

فاطمه ام دختر روستا ✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید ولی الاگارسون میکنید می‌شینید کنارش تو ماشین و می‌رید  خارج شهر ،بعد فکر نمیکنی پسری که ضعیف باشه نمیتونه خودشو نگه داره و میزنه به سرش ؟ 

پنجاه پنجاه شما هم مقصری

ببخشید ولی الاگارسون میکنید می‌شینید کنارش تو ماشین و می‌رید خارج شهر ،بعد فکر نمیکنی پسری که ضعیف ...

آلاگارسون نکرده بودم خانم یعنی چی آخه

من فقط یه دختر بچه بودم که غول دوست دارم هاشو خورده بودم

فاطمه ام دختر روستا ✨
فقط اونجا که رفتی غذا خوردی 😂😂😂مگه لقمه از گلو پایین میره راست میگی بهت میخواست تجاوز کنه ؟یا درو ...

پرخوری عصبی گرفته حتما

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا