2777
2789
دلیلم اینه که الان با گوشی دکمه ای توی سایتی ؟ اگه جوابت منفیه پس قصد خیانت داری. حرفت همینقدر بی‌من ...

وچقدر شما منطق داری 

سوال منو خوندی ؟گفتم وسیله ایی که خیانت کردن را راحتتر کرد برای افراد بی ذات!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا تاپیکو ترکوندن ولی من داخل تاپیکاشو گشتم لعنتی یه عادت بدی داشته تو اوج تاپیکو قفل میکردِ حا ...

تاپیکش هست نترکیده 

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:) 

وچقدر شما منطق داری سوال منو خوندی ؟گفتم وسیله ایی که خیانت کردن را راحتتر کرد برای افراد بی ذات!!!

منم معتقدم ماشین باعث خیانته چون رفت و امد رو برای بی ذات ها راحت‌تر کرده اگه با الاغ میرفتن خیانت کمتر میشد

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."

یه چی بگم 

من خودم بیست ساله ازدواج کردم 

احساس میکنم پسرهای الان بااینکه همسرهاشون نسبت ب دهه شصتی ها و پنجاهی ها خیییییلی خوشگلتر و قد ببلندتر و خوش هیکل تر هستن ولی ب جای اینکه قدر بدونن تازه چرا ب راحتی خیانت میکنن واقعا برام جا سواله 

یعنی کسایی رو دیدم خیانت کردن ک اکثرا زن هاشون از خوشگلی هیچی کم نداشتن