2777
2789
عنوان

هم اکنون شروع میشود🤌🏻🤣🤭

227 بازدید | 17 پست

نسکافه به بدن زدم

صورتمو با آب سرد شستم

آهنگ شاد پلی شد

بخونیم تا ۵صبح

امتحان فردا انشالله بالای ۱۵میشم💪🏻

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

ای جان موفق باشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول از همه گوشی رو نتو خاموش کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

اسی دو دقیقه دیگه:

https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-ss&sca_esv=812044cbe887b254&sxsrf=ADLYWIJj8cM7B0MAXo0EpnmgSaAk1pwVCg:1736116411084&q=%D8%B9%DA%A9%D8%B3+%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D9%87+%D8%A8%D8%A7%D9%85%D8%B2%D9%87&udm=2&fbs=AEQNm0CMFIQJrtW6kTYAHL8_B-2A2vAU-2FoWY9u0FjL3srtW-X_gaUZEaxbLBXttqqd7b2hCsu1K2FjkmiZvoiUUoqC92topZfQkzIunRBhBESDTcsHCbqbzKcKxGqH2ci8Ep5Fa8LPvLmS8uO0WfV3FyBgEy7FmawIRUeXlBXPR0KPZP5zKhj-O_j50yhnXk1qxIGv_G8z868eoDxrWStVeDB2_0sSLWqHbloZH4N6b0lIWx4vq60&sa=X&ved=2ahUKEwj6ruLP0d-KAxVG2AIHHd96D3YQtKgLegQIEBAB&biw=384&bih=728&dpr=2.81#imgrc=zDigkwesqvLA9M&imgdii=OGmcijIK_NdrPM

آفرین عالیهمن با توکل صد در صد به خدا و با تلاش صفر درصد میرم سر جلسه

تو هم لابد حالت خوب نیست که نمیتونی درس بخونی...میخواستم بگم منم همینطور...پ اصلا از این شرایط راضی نیستم...

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

تو هم لابد حالت خوب نیست که نمیتونی درس بخونی...میخواستم بگم منم همینطور...پ اصلا از این شرایط راضی ...

دقیقا چون هر چقدر خوندم آخرش ۲۰ نگرفتم دیگه خسته شدم 

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

دقیقا چون هر چقدر خوندم آخرش ۲۰ نگرفتم دیگه خسته شدم

خیلی حالم بده منم...امشب دارم فروپاشی روانی رو پشت سر میزارم که نمی‌دونم باید بابتش به کی و چی پناه ببرم

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹