2777
2789
منم معتقدم ماشین باعث خیانته چون رفت و امد رو برای بی ذات ها راحت‌تر کرده اگه با الاغ میرفتن خیانت ک ...

😂😂😂😂

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبول دارید اصلی ترین وسیله ی خیانت گوشی هوشمنده؟

نه اصلی ترین وسیله خیانت ذات خرابه 

شریعتی میگه با همه جیز درآمیز و با هیچ چیز آمیخته مشو ، در انزوا پاک ماندن نه سخت است نه با ارزش 

یه چی بگم من خودم بیست ساله ازدواج کردم احساس میکنم پسرهای الان بااینکه همسرهاشون نسبت ب دهه شصتی ها ...

زمونه خراب شده زنا هم ب راحتی پا میدن جدیدا  کار مردا راحت تر شده واقعا دیدم دیگ دخترا ۱۵. ۱۶ساله خراب شدن و مردی ببینن خوشگل کرم میریزن براش حتی متاهلم باشه مرده... خودم یه همسایه داریم دختره کلاس دهمه شوهرمو دیده دم در چشمک زده بهش پیش بقیه هم نشسته گفته از این مرده خوشم میاد ولی خوشبختانه شوهرم میلد بهم میگ ...

موندم اگر انقدر طولانی باهاش رابطه داشته چطور این تاحالا نفهمیده یا حتی شک هم نکرده؟

فهمیده بوده 

کسافت اشغال خیلی اذیتش میکرده برو تاپیکاشو بخون خیرندیده روز خوش برا زنش نذاشته بوده الهی نسلشون منقرض شه همچی زنای همچی مردایی 

حالا ب شرطی زنداییه هم شوهرش باش خوب بوده هم شوهر اسی باش خوب بوده 

ولی خود اسی بیچاره ی دوعالم بوده هعععععی 

خداکمکش کن 

باردارم هست