2777
2789

ازدیشب گلو درد شدید گرفنم نمیتونم اب دهنم قورت بدم 

میتونم نبات سفید بخورم 

نمیتونم هردکتری برم دکتر خودمم ب سختی نوبت میده نمیخامم هیج قرصی بخورم 

راهی هست بهتر بشم

.

نکته آموزشی روز 📕

۸ درمان سریع سرماخوردگی🤧 در 

بارداری🤰بدون دارو💉💊

⭕ نوشیدن یک لیوان آب جوش و لیمو ترش تازه و عسل صبح ناشتا هم در پیشگیری و هم درمان کمک میکند.🍯🍋

⭕۳تا ۴ روز اول سرماخوردگی را سعی کنید فقط مایعاتی مانند سوپ میل کنید

⭕ مصرف دمنوش به و به پخته شده و کبابی هم مفید است.🍵

⭕اگر سرفه خشک دارید ، مواردی از جمله به دانه در دهان و مکیدن آن ، خوردن مکرر نشاسته و روغن مالی قفسه سینه با روغن زیتون کمک کننده است.

⭕در صورت وجود ترشحات غلیظ میتوانید از بخور سبوس جو، پیاز در آب گرم کمک بگیرید. اگر اگر هیچکدام در دسترس نبود بخور آب گرم به تنهایی هم کمک کننده است.🧖‍♀️🧅

⭕غرغره مرتب با سرم شستشوی نمکی و در بینی کشیدن آن تخلیه ترشحات و باز کردن راه هوایی کمک میکند.👃

⭕مصرف روزانه فرنی بادام به همراه نشاسته یا آرد برنج هم به کم کردن سرفه های خشک کمک میکند.🥣

⭕از مصرف ادویه های تند و گوشت قرمز هم خود داری کنید.🥩❌

⭕مصرف میوه هایی مثل نارنگی و پرتقال هم بخاطر وجود ویتامینC مفید است و شلغم پخته شده عاالیه

الحمدلله رب العالمین ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه یه دکتر عمومی برو بگو حامله ای، داروهای مناسبتو میده. واسه هرچی که دکتر زنان نمیرن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

منم توبارداری سرما ک خوردم رفتم دکتر بهم دیفنی هیدرامین داد ک روزی ی بار قلقل کنم و قورت بدم 

سر هشت ساعتم قرص استامنیفون ساده بهم گفت میتونم بخورم اما نخوردم

سرم وصل میکردم اما فقط یه بکمپلکس داخلش تزریق میکردم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

عزیزم چند هفته ای؟ آبلیمو عسل میتونی بخوری ...شلغم پخته میتونی بخوری ....سیب رو آب‌پز کن یه کم دارچین هم بریز تو آبش تا بپزه سیب بعد سیب رو بردار بخور

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
منم باردارم نمیدونم چی خوبه اما مرتقال و قرص جوشان ویتامین سی خوبهاگه بتونی تا چند روز یه وعده با غذ ...

دکتر عسل و سیر و دمنوش و تمام چیزهای گرم گفت اصلا نخوری 

عزیزم چند هفته ای؟ آبلیمو عسل میتونی بخوری ...شلغم پخته میتونی بخوری ....سیب رو آب‌پز کن یه کم دارچی ...

ده هفته اخه دکترم گفته ب هیج عنوان ادویه و چیزهای گرم نخور عسل سیر و