2777
2789
عنوان

خانوم بارداری بیداره توروخدا بیاد از گلو درد دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 31 پست
منم توبارداری سرما ک خوردم رفتم دکتر بهم دیفنی هیدرامین داد ک روزی ی بار قلقل کنم و قورت بدم سر هشت ...

من حتی دکترم قرص بده نمیخورم چنین ریسکی نمیکنم ی چیزی بشه ک میخاد گردن بگیرا تو این زمونه

فقط برای نبات نمیدونم میتونم بخورم یا ن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ده هفته اخه دکترم گفته ب هیج عنوان ادویه و چیزهای گرم نخور عسل سیر و

خب مثل منی ... منم هفته پیش مریض بودم دکتر بهم استامینوفن و سفالکسین داد هشت ساعتی بخورم ...همینا رو سه چهارتا خوردم خوبم کرد

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

باردار نیستم ولی فکر نمی کنم این چیزایی که میگم برای خانوم باردار ضرر داشته باشه ، و این ویروس جدید هست مثل کروناعه لعنتی

برای گلو درد به شدت عسل خوبه،بزار کنارت هر از گاهی یک قاشق مربا خوری بخور زخم و التهاب گلو رو خیلی خوب میکنه 

اگر انار هم داری،همینجوری با پوست بزار روی شعله پخش کن گاز و زیر گاز و کم کن بزار بپزه کم کم و اونم کم کم جا به جاش کن که کامل بپزه تا جایی که یکم سوراخ بشه بعد پوستش کن بخور خیلی خوبه 

بهتر باشی عزیزم❤️

باران خانومتون هستم😊عاشق شیرکاکائو و شکلات😍در حال رژیم و ورزش کردن برای لاغر شدن تا عید🏋🏻‍♀️🧘🏻‍♀️می خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم🦷💣به امید رسیدن به رشته دلخواهم 😍درباره کنکور و منابع اطلاعاتم نسبتا خوبه اگر سوالی داشتی و بلد بودم حتما خوشحال میشم کمکت کنم😁🥰از صفر مطلق شروع کردم و می خوام به صد خودم برسم✔️😊در حال ساختن دیسیپلین برای زندگیم.........🌃🎶🍷تیکر رسیدن به هدفم هست😁🍷

من حتی دکترم قرص بده نمیخورم چنین ریسکی نمیکنم ی چیزی بشه ک میخاد گردن بگیرا تو این زمونهفقط برای نب ...

چیزای گرم میگی منع شدی نبات طبعش گرمه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ده هفته اخه دکترم گفته ب هیج عنوان ادویه و چیزهای گرم نخور عسل سیر و

من تو بارداری سرما خوردم  دکتر رفتم فقط شربت دیفن قرقره کنی.  قرص سرما خوردگی وقرص استامینوفن ۳۲۵برات مینویسن

خب مثل منی ... منم هفته پیش مریض بودم دکتر بهم استامینوفن و سفالکسین داد هشت ساعتی بخورم ...همینا رو ...

اصولا سرماخوردگی هام زود خوب میشه 

ولی الان فقط گلو درد دارم 

میتونم نبات بخورم ایا؟

منم ادایل بیچاره شدم دوهفته افتادم کامل

اماشلغم خوبه 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من تو بارداری سرما خوردم دکتر رفتم فقط شربت دیفن قرقره کنی. قرص سرما خوردگی وقرص استامینوفن ۳۲۵برا ...

شوهرخواهرمم گفت دیفن قر قر کن عالیه 

نمیدونم بخرم سرخود و قرقر کنم

شلغم تو س ماه اول خوبه گرم نیست

اره خوبه 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عسل که بد نیست، نه که بری یه شیشه بخوری، قاشق چای خوری بزار دهنت آروم آروم حل بشه بره پایین عسل هیچ ...

راسته ویروس جدیده ک گلو درد فقط 

بنظرم رو سلامتی بچه تاثیر میزاره