2777
2789
عنوان

چادر برا خواستگاری خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3155 بازدید | 281 پست
قطعا و یقینا و به تحقیق و کسب تجربه به چیزی نیست بلکه درونیه 😉

پرنیانی مثل چادر فقط با یقین و قطعیت همراهه 😉

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همسرم توی دانشگاه منو دید و زیر نظر خانواده ها باهم آشنا شدیم سنتی هم نبوده 😉

خوشبخت باشی عزیزم خیلیم عالی هست اما شما رو منظورم نبود کلی گفتم راجب خوذم که فقط کسی که چند سال دوست بودیم رو به عنوان خاستگار راه میدم

عامو اعتقاد چیییییی. همه چی ربط میدین ب اعتقاد چراااا. مراسم خاستگاریه کی دیگه چادر میپوشه اهل بوق ن ...

وقتی متوجه نیستی اعتقاد یعنی چی من چی بگم عزیزم 

نامحرم از نطر افراد معتقد به حجاب فرقی نمیکنه خواستگاره یا تو خیابونه یا پسر خالست یا.... چون خدا اینارو جدا نکرده گفته نامحرم!

شما هم کسی کاریت نداره اینقد اتیشی شدی هرچی دلت خواست بپوش 

استارتر نظرش واس رنگ چادر بود نگفت به نظرتون چادر بهتره یا چیز دیگه

گارد نیس این جواب اهانت زیرپوستی بود ک کردین نه اتفاقا لباس مناسب یعنی چادر

هااا باشححح حرف دوتای بعدتم درستههههه. اصلن من اعلام میکنم همه از ای به بعد تو مراسماشون از دم چادر بپوشن. ول کو اصلن 

پرنیانی مثل چادر فقط با یقین و قطعیت همراهه 😉

اول صبحی نه حوصله بحث بیشتر دارم ته تعلیق ولی هیچوقت ۱۰۰درصدی از چیزی دفاع نکن که نمونه و مثال نقض داره. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔