توروسننه_قربونت_برمم مدیر عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 5689 عنوان چادر برا خواستگاری خریدم | مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 352 پست حس میکنم خیلی روشنه البته خواستگاری ن جلسه اول اشنایی خانواده ها شبیه چادر نمازه زشت بنظرتون؟ رنگی هسنا سفید نیس بذارید الان عکسشو میارم امروز | 05:59 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انتقالات عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 211 آخه کی دیگ چادر میزنه خیلیااااا بعدشم ملاک بقیه ان یا کار درسته؟
خاله،،ریزه عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 2907 چادر لباس نامناسبه؟چرا ب هرچیزی توهین میکنین؟ من اینو گفتم؟؟؟؟؟ به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
شکرگزار۲ عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 836 کجاست عکس چادرت؟ گذاشتیش؟ببین اگه فکر میکنی خیلی روشنهبذارش واس وفتی قطعی شد و جواب دادینشب بله برون بپوشیا سر عقد مثلاالان چادر رنگ سنگینتر سرت کن تا قطعی شه
selenophilia عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 5699 شما مختاری هر جور دوست داری بپوشی ولی نمیتونی جمع ببندی بگی نجابت عروس به چیه به چی نیست اتفاقا نجابت به چادر قطعا هست من نگفتم به غیر چادری نیست اینا باهم فرق دارن 😉 هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند
sivaaaaa عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 824 چادر لباس نامناسبه؟چرا ب هرچیزی توهین میکنین؟ گارد نگیر لطفا لباس مناسب ینی پوشیده و اوکی ب جز چادر. کجا توهین کرذ
دخترخلیفه عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 730 تو اگر این جمله میفهمیدی در دهنتو میبستی ساکت شو خودت نفهمی و دهنتو سفت ببند 📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم.
السانا_____ عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 25247 یعنی با اینکه کلی خواستگار داشتم. و دارم تنها کسی که خونه راه میدم کسی هست که قراره باهاش ازدواج کنم منم کسی رو راه میدم که قبلا چند سال باهم دوست بودیم و کامل میشناسمش وگرنه سنتی و نشناخته اصلا خوشم نمیاد خانوادمم نمیپسندن حتی
yasilove عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 5241 چه شیک😍😍😍 قربون تو💞 ولی بعدا پیش خودم گفتم کاش جین آبی بود یا بلوز مثلا سورمه ای متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷♂️ دانشجو حسابداری 👩🎓 کاش تو اینجا بودی 💔
selenophilia عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 5699 منم کسی رو راه میدم که قبلا چند سال باهم دوست بودیم و کامل میشناسمش وگرنه سنتی و نشناخته اصلا خوشم ن ... منم همسرم توی دانشگاه منو دید و زیر نظر خانواده ها باهم آشنا شدیم سنتی هم نبوده 😉 هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند
انتقالات عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 211 من اینو گفتم؟؟؟؟؟ قدیمی شده لباس نامناسبه کیچادر میپوشه ووواین حرف ها برای اینه ک شان چادر رو پایین بیارید یا از سر خانوما ب زور برش دارید ؟کسی ک تو خواستگاریش چادر میپوشه مسلما چادریه وگرنه با همون شومیز اینا میومد تو مجلس پس انقدر چادر رو خوار نکنین
yasilove عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 5241 اتفاقا نجابت به چادر قطعا هست من نگفتم به غیر چادری نیست اینا باهم فرق دارن 😉 قطعا و یقینا و به تحقیق و کسب تجربه به چیزی نیست بلکه درونیه 😉 متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷♂️ دانشجو حسابداری 👩🎓 کاش تو اینجا بودی 💔
علیانم عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 2693 یعنی با اینکه کلی خواستگار داشتم. و دارم تنها کسی که خونه راه میدم کسی هست که قراره باهاش ازدواج کنم خانواده اش راقبول نداری؟ همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏
السانا_____ عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 25247 قربون تو💞 ولی بعدا پیش خودم گفتم کاش جین آبی بود یا بلوز مثلا سورمه ای به نظر من که دوتاش شیک و ناز هست انشالله خوشبخت شی دختر مهربون روزی همه ❤️❤️
sivaaaaa عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 824 هرکی اعتقاد داره میپوشهبه برهه و چیز دیگه ای ربط نداره عامو اعتقاد چیییییی. همه چی ربط میدین ب اعتقاد چراااا. مراسم خاستگاریه کی دیگه چادر میپوشه اهل بوق نیسیمااااا دربشین از اون افکارات معمرانتون