2777
2789
عنوان

چادر برا خواستگاری خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6838 بازدید | 352 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادب شو در حدی ارزش تو آورد بتوچه اصلا کی چی میگه سرتو کن تو آخور خودت هروقت ازنظر خواستن حرف بزن الا ...

بد شد که !خب اینکه الان برای خودتون هم صدق میکنه که !😅

گفتم که اهل فحاشی نیستم عصبانی هم نیستم و نمیشم 

با فحاشی چهره واقعیتون رو نمایان میکنید

انتقاد به حقی کردم که با فحاشی کردن قصد دارید ساکتم کنید

تلاش بیهوده ای هست   

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
بد شد که !خب اینکه الان برای خودتون هم صدق میکنه که !😅گفتم که اهل فحاشی نیستم عصبانی هم نیستم و نمی ...

نه قصد ندارم ساکتت کنم گذاشتم تو جهالت خودت سرکنی خوش باش منم اعتقاد کردم مثل خودت اما حرکت گرفت اعتراض کردی به حرفم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

[QUOTE=364370162]به تو ربطی نداره کیو ریپلی می کنم وقتی خودت قاشق نشسته هربحثی میشی حق اعتراض به من نداری به حرفی که ...[/QUOTE

عجباااا شما منو ریپلای کردی 

هر کس در این تاپیک به شما توهین کرد یقه اون فرد رو بگیرید اگر میتونید !

این شمایید که از جای دیگه عصبانی هستید دارید اینجا تخلیه میکنید  

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
[QUOTE=364370162]به تو ربطی نداره کیو ریپلی می کنم وقتی خودت قاشق نشسته هربحثی میشی حق اعتراض به من ...

من ریپلی کردم دیدم قاشق نشست شدی داری دل پرتو سر یکی خالی می کنی تبادل نظر ظرفیت نداری بسلامت من گفتم مثل اون کاربر صبور نیستم 

من ریپلی کردم دیدم قاشق نشست شدی داری دل پرتو سر یکی خالی می کنی تبادل نظر ظرفیت نداری بسلامت من گفت ...

خب با همین منطق شما منم اومدم دیدم یک نفر با ذوق تاپیک خواستگاری زده حالا میخواد چادر سر کنه و راجع به جادرش نظر خواسته

ب بسم الله که ایشون شروع کرده به این که نه لباس مناسب بپوش 

چادر قدیمی شده و بعد در اواخر تاپیک گفته نه من هیچی نگفتم و داستان و.... بهش انتقاد کردم توهین و فحاشی هم نکردم 

مثل همون احساس وظیفه ای که الان در شما ایجاد شده و داری دفاع از ایشون به من بی احترامی میکنی 

من حتی بی احترامی هم نکردم 

صبور نباشید من ترسی ندارم نهایت فحاشی کنید گزارش میخورید 

خب با همین منطق شما منم اومدم دیدم یک نفر با ذوق تاپیک خواستگاری زده حالا میخواد چادر سر کنه و راجع ...

یعنی این بحث چادر و روسری و از ما بگیرن دیگه حرفی برای بحث نداریم.

بیخیال شید بابا .اول صبحی.

خب با همین منطق شما منم اومدم دیدم یک نفر با ذوق تاپیک خواستگاری زده حالا میخواد چادر سر کنه و راجع ...

منم والا حقیقتش با منطق خودتون باهاتون صحبت کردم و همچین میگی گزارش می خوری انگار از ارث پدری محرومم می کنی ولا نیومدن به این ثابت احترام به خود طرف  جای خوبیه برای عقد گشای امثال شما فک کنم بیکاری نه؟برو دنبال زندگیت عزیزم وقتت با ارزش منم وقت ندارم جواب یاو گوی های شمارو بدم شمارو به حال خودتون رها می کنم به امید شفا

یعنی این بحث چادر و روسری و از ما بگیرن دیگه حرفی برای بحث نداریم.بیخیال شید بابا .اول صبحی.

من واقعا تا به حال راجع به حجاب دنبال جنجال نبودم و نیستم 

کمتر بشه تو تاپیک حجاب پست بذارم 

هرگز هم به کسی توهین نمیکنم 

اما اجازه بدید حداقل بتونم نقد کنم به کسی که ادعا داره و خودش شبیه حرفاش نیست 

مسئله من این بود