2777
2789
عنوان

چادر برا خواستگاری خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6609 بازدید | 352 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما مختاری هر جور دوست داری بپوشی ولی نمیتونی جمع ببندی بگی نجابت‌ عروس به چیه به چی نیست

اتفاقا نجابت به چادر قطعا هست 

من نگفتم به غیر چادری نیست 

اینا باهم فرق دارن 😉

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
یعنی با اینکه کلی خواستگار داشتم. و دارم تنها کسی که خونه راه میدم کسی هست که قراره باهاش ازدواج کنم

منم کسی رو راه میدم که قبلا چند سال باهم دوست بودیم و کامل میشناسمش وگرنه سنتی و نشناخته اصلا خوشم نمیاد خانوادمم نمیپسندن حتی

منم کسی رو راه میدم که قبلا چند سال باهم دوست بودیم و کامل میشناسمش وگرنه سنتی و نشناخته اصلا خوشم ن ...

منم همسرم توی دانشگاه منو دید و زیر نظر خانواده ها باهم آشنا شدیم سنتی هم نبوده 😉

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
من اینو گفتم؟؟؟؟؟

قدیمی شده 

لباس نامناسبه 

کی‌چادر میپوشه 

و

و

و

این حرف ها برای اینه ک شان چادر رو پایین بیارید یا از سر خانوما ب زور برش دارید ؟

کسی ک تو خواستگاریش چادر میپوشه مسلما چادریه وگرنه با همون شومیز اینا میومد تو مجلس پس انقدر چادر رو خوار نکنین 

اتفاقا نجابت به چادر قطعا هست من نگفتم به غیر چادری نیست اینا باهم فرق دارن 😉

قطعا و یقینا و به تحقیق و کسب تجربه به چیزی نیست بلکه درونیه 😉

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یعنی با اینکه کلی خواستگار داشتم. و دارم تنها کسی که خونه راه میدم کسی هست که قراره باهاش ازدواج کنم

خانواده اش راقبول نداری؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

هرکی اعتقاد داره میپوشهبه برهه و چیز دیگه ای ربط نداره

عامو اعتقاد چیییییی. همه چی ربط میدین ب اعتقاد چراااا. مراسم خاستگاریه کی دیگه چادر میپوشه اهل بوق نیسیمااااا دربشین از اون افکارات معمرانتون