2777
2789
عنوان

اولین دست پسری که میگیرم دست شوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 49 پست

منم همین بودم البته ۷ سال پیش 

ولی اگر برگردم به گذشته دیگه هیچوقت سنتی ازدواج نمیکنم تونقدر که شوهرم اذیتم کرده

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خلایق هرچه لایق. تو لایق یه شوهری هستی که مثل خودت پاک و فابریک باشه تجربه اول و اخرتون خودتون باشین نه بچه مردم. من و شوهرم هردومون همین بودیم خیلی خیلی بعد ازدواج بهمون خوش گذشت. چون یهو بعضی چیزا رو باهم برای اولین بار تجربه میکردیم و غیر پیش‌بینی بود برامون. لذت خاص و تکرار نشدنی بود. خیلی کار خوبی میکنی 

منم همین بودم البته ۷ سال پیش ولی اگر برگردم به گذشته دیگه هیچوقت سنتی ازدواج نمیکنم تونقدر که شوهرم ...

ای بابا 

متاسفم عزیزم بابت تجربه تلخی که داشتی 

قبلش چقد باهم آشنا شدید

خلایق هرچه لایق. تو لایق یه شوهری هستی که مثل خودت پاک و فابریک باشه تجربه اول و اخرتون خودتون باشین ...

اخه یه مشکلی هست 

من حس میکنم دخترایی مثه من شوهرای کثیفی نصیبشون میشه 

برعکس دخترای اونطوری شوهرای پاکی نصیبشون میشه 

اینو واقعاااااا یه چشم  دیدم که میگم

ای بابا متاسفم عزیزم بابت تجربه تلخی که داشتی قبلش چقد باهم آشنا شدید

یه ماه اینا 

البته سه سال اول ازدواج خوب بود بعدش بدبختیام شروع شد

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان