2777
2789
عنوان

اولین دست پسری که میگیرم دست شوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم منم مثل خودتم حس وصف نشدنیه

خداروشکر عالیه اون حس ها. مخصوصا تازه عقد کنی وااای معرکه ست. من ۷ ساله ک عقد کردم و عروسی و بچه داری نصیبم شد هنوز مزه اون روزا تو دهنم هست. خداروهم شکر میکنم هوامو داشت پامو کج نزارم . انشالله شما هم همیشه کنار همسرت اتفاقات بهترینا رو تجربه کنی  

افرین تو این دوره زمونه شما طلای نابی منم همین تفکر را دوازده سال پیش داشتم وخداروشکر ارامش عجیبی د ...

منم مثل شما بودم ولی فرد وفاداری جلوم درنیومد

عمیقا ناراحتم و احساس پوچی میکنم😔

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
متاسفم عزیزم امیدوارم با زودی تجربیات تلختر فراموش کنی

مرسی گلم امیدوارم خوشبخت ترین باشی

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
خداروشکر عالیه اون حس ها. مخصوصا تازه عقد کنی وااای معرکه ست. من ۷ ساله ک عقد کردم و عروسی و بچه دار ...

مرسی عزیزدلم همچنین 🌹❤️من الان عقدم و اگه خدا بخواد چند وقت دیگه عروسیمه 

انشاالله روزی تمام مجردا

اخه یه مشکلی هست من حس میکنم دخترایی مثه من شوهرای کثیفی نصیبشون میشه برعکس دخترای اونطوری شوهرای پا ...

منم مثل تو فکر میکردم ولی دوستم یه بار بهم گفت تو سوره نور گفته شده مرد پاک با زن پاک مرد ناپاک با زن ناپاک 

الان خود من تو مجردی اصلا با هیچ پسری دوست نبودم همه اولین هارو هم با همسرم تجربه کردم همسرمم مثل خودم پاکه 

اخه یه مشکلی هست من حس میکنم دخترایی مثه من شوهرای کثیفی نصیبشون میشه برعکس دخترای اونطوری شوهرای پا ...

خدا همه چیزا رو میبینه مطمئن باش دخترای اون جوری شوهر پاک نصیبشون نمیشه حداقل یه مقداری شیشه خرده هم شده تو پرونده شوهرشون وجود داره وگرنه امکان نداره مرد پااااک سمت این دخترا بره. تو پاک بمون مطمئن باش خدا یه خیلی خوبشو شریک زندگیت میکنه 

منم مثل شما بودم ولی فرد وفاداری جلوم درنیومدعمیقا ناراحتم و احساس پوچی میکنم😔

حداقل خوبیش اینه تو عذاب وجدان نداری ومیتونی بگی مصلحت خدا بوده 

پیش خودت دودوتا میکنی مدونی حاصل گناه های قبلیت نیس .ارامش از گذشتت داری 

خیلی ها این تجربه شما راداشتن که فرد صالح قسمتشون نشده.ازخدا میخوام اجر مجردیتو یجوری بهت بده که دردنیا وارد بهشت شده باشی😍😘