2777
2789
عنوان

به دادم برسین که بدبخت شدم

202 بازدید | 13 پست

خانوما توروخدا کمک کنین بهم . بنظرتون زندگی مثل فیلما و رمانا وجود داره؟ .

نامزد از هر نظری اوکیه فقط صورتش معمولیه و من راستش از دماغش خوشم نمیاد بزرگه . ولی توی رمانا پسرا همه چی تموم و فادارو خلاصه هر چی خوبی بگی توس اینا جمع شده بعذ از ی طرفم خیلی راحت دختری که در سطح خودشونه رو ول میکنن و میان با دختری ه از هر لحاظ از خودشان پایین تره ازدواج میکنن. بنظرتون همچین چیزی هست؟من ک خودم با خودم فکر میکنم میگم نیست . الان توی دور و برام نامزدم از هر لحاظ از تمام اونایی ک من میشناسم سر تره حتی از اونایی ک با من نامزد کردن.

بنظرتون فیلمو رمان و اینا الکیه؟ ک پسره فلان و بهمان ولی فلان دختر با اینکه از من بهتر بود و نخواست اومد پیش من . نمیدونین اصلا با فکر کردن و مقایسه با این فیلمو و رمانا اصلا نمیتونم نامزدم و دوست داشته باشم با خودم میگم مگه من چیم از اونا کمتره . اونا یهو شانس بهشون رو کرده پس برای منم پیش میاد . نامزد خودم جوریه که کطئنم هر دختری آرزوشو داره از هر لحاظ اوکیه قد و هیکل اوکی درآمدش ماهانه کم کمش ۳۵ یا ۴۰ . خانواده عالی .اخلاقش عالی استایل عالی . ولی با فکر بع این رمانا اصلا نمیتونم 😭 خودتون خوندین احتمالا یا توی فیلما دیدین که چجوریه .

توروخدا کمک کنید بهم 😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تا یه سیلی محکم از زندگی واقعی نخوردی دست از توهم های رومانتیکی و عشقهای داستانی و آبکی بردار 

عشق واقعی خیلی قشنگتر از اون چس ناله های توی فیلما و کتاباس 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
عزیزم تا یه سیلی محکم از زندگی واقعی نخوردی دست از توهم های رومانتیکی و عشقهای داستانی و آبکی بردار ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم❣️

چون تا حالا رابطه ایی هم نداشتم واقا نمیدونم چجوریه

یعنی اشتباه فکر میکنم؟

عزیز دل زندگی واقعی با رمان و فیلم فرق داره . خوشی هاش ناراحتی های . سختی هاش 

از رمان و فیلم و اینستا دور شو . اول شوهرت رو داشته باش بعدم قبول کن همه ما ایراداتی داریم .

فک کن اگه اون رمان رو نویسنده برای یک پسر می‌نوشت باید یک دختر پولدار همه چی تموم عاشق پسر پاپتی میشد . بعد خوبه شوهرت بگه تورو نمیخاد مگه از پسرای داستان چی کمتره