2777
2789

سلام نوره زریح دار زدم ببخشید قسمت وا ژنم اولا اصلا واژنم بو نمی‌داد الان بو میده انگاری عفونت گرفتم چیکارکنم کسی مثل من بوده؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا اصلا قسمت داخل واژنو نباید بزنین

بعد هم خیلیییی تمیز باید بشورید و هیچ اثری نمونه

بو هم شاید بوی خود نوره باشه 

ترشح هم دارید؟

من خیلی ساله استفاده میکنم و مشکلی برام ایجاد نکرده 

اصلا اصلا قسمت داخل واژنو نباید بزنینبعد هم خیلیییی تمیز باید بشورید و هیچ اثری نمونهبو هم شاید بوی ...

ن عزیزم ترشح ندارم

خیلیی ببخشید رو واژنم سفیدک اینا میزنه میشورم بعد یکی دوساعت دوباره سفیده 

داخل واژن نزدم دور اطرافش زدم

نوره اصل بایدبخری ...ونکات رعایت کنی ...

بااب ولرم مخلوط کن ...کم هم بزن ....حرکت رفت وبرگشتی انجام بده...خودتومیشوری بااب ولرم بشور...اپابه گردن بزن...سریعابعدخشک شدن موادروی بدن خودتوبشور....بدن بایدخشک خشک باشه برای نوره گذاشتن....بعدنوره حنابزن همه بدن....بعدش کیشه بکش باسفیداب ...بعدش روغن بزن به بدن وتمام

کاربری دونفره
عزیزم نوره خودش یه بوی بدی داره اگه همون بو رو گرفته که طبیعیه یکی دوروز دیگه بوش میره

ن عزیزم همون بو نیس 

ترشح ندارم روی واژنم سفیدک میزنه میشورم دوباره باز اینجور میشه