2777
2789
عنوان

همه بیاین عکس منو شوهر عوضیم و ببینید نظرتونو راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 26869 بازدید | 416 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Greengirl تویییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خواهشا وجدانا دیگه تاپیک نزن شاید از نظر تو ی سوال میپرسی رد میشی میریول ...

عالی گفتی گلم

وقتی نمیخواد جدا شه این تاپیک ها واسه چیه پس؟

ادب اون مرد بی‌شعور هم طوری نیست که کسی بخواد راهنمایی کنه واسه اینکه زندگیشون و مراوداتشون از حداقل ترین ها برخوردار بشه.

بینهایت از صفر پایین تره تربیتش...

عالی گفتی گلموقتی نمیخواد جدا شه این تاپیک ها واسه چیه پس؟ادب اون مرد بی‌شعور هم طوری نیست که کسی بخ ...

ببین از چند ماه پیش تاپیکاشو خوندم فقط فحش فحش فحش

اسی ده بار خودکشی کرده 

درک نمیکنم

واقعا در حدی عصبی ام میخوام کلا از نی نی سایت برم فقط نبینم این تاپیکارو

می دونم چقدر سخته دوسش داری و اونم این کار هارو میکنهمن خودم قبلا طلاق گرفتم...همسر سابقم خلی اذیتم ...

شما خیلی خیلی درست میگی عزیزم براتون از ته قلب آرزوی سلامتی دارم.نمیدونم از این آقا بچه داری یا نه ولی اگر به درمان خودت فکر میکنی شما هم جداشو...تو مسیر درمان باید هرچیزی که اذیتت میکنه رو بندازی دور تا موفق بشی حتی فکر و خیالشون رو...به امید سلامتی و خوش خبری از شما

بقران حالم ازت به هم خورد دختر

چقد خودتو خارو خفیف کردی

تاپیک قبلیاتو خوندم انقد کنه ای

با چه زبونی بگه نمیخوادت ؟بذار اونم‌گورشو گم‌کنه بره یکی لنگِ خودشو پیدا کنه برینه روش.

نمیخوای سیفونشو بکشی؟

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

ببین از چند ماه پیش تاپیکاشو خوندم فقط فحش فحش فحشاسی ده بار خودکشی کرده درک نمیکنمواقعا در حدی عصبی ...

منمممممم دوس دارم این دخترو بگیرم بزنم.بعضیا چقد نفهمنو بی عزتِ نفسو داغونن

ببین از چند ماه پیش تاپیکاشو خوندم فقط فحش فحش فحشاسی ده بار خودکشی کرده درک نمیکنمواقعا در حدی عصبی ...

به نظرم خود استارتر هم باید بره دکتر روانشناس و مشاور .انگار شخصیتش درست شکل نگرفته و همچنان منتظر هست که اون عوضی براش شوهر بشه شاید ضعف شخصیتی یا عدم اعتماد به خودش داره.... نمیدونم ....اول باید خودش بره پیش مشاور باهاش صحبت کنن شاید ول کنه این آدم مریض رو و بره دنبال زندگیش

تازه من چند ماههههه این خانومو میشناسم کلی باهاش حرف میزدم ک جدا شه ازش تازه رفتن عقدم کردن

با روحو روانِ ما بازی میکنه دوس دارم بزنمش بخدا اخه ادم انقد نفهم انقد داغون انقد چسخول

منم یکی اینجوری اویزونم بشه عصابم به هم میریزه

بابا ازش بِکَن،نمیخوادت به چه زبونی بگه اوووووف

۱۰ بارم خودکشی کرده واسه این زباله

من عکسشونو دیدم هردو کاملا معمولی هستن دوستان در ضمن قیافه ی شخص مهم نیس باطنش مهمه اخلاقش مهمه ک کلا پسره هیچ بویی از انسانیت نبرده متاسفانه .استارتر عزیز لطفا خودتو از این رابطه ی سمی بکش بیرون خواهش میکنم ازت از درد دور از جون عزیز از دست دادن که بدتر نیس ولی تهش تموم میشه یکسال گریه میکنی یادت میره.بعدم ازین مردم در عجبم قبلا عکستو گذاشتی همه بهت ر.یدن الان میگن وااایییی حیفی نازی فلانی جم کنید بابا مردم ما فقط دنبال اینن کسی ک اعتماد ب نفس داره بکشن پایین کسی که نداره میگن واییی نه پرنسسی توووو:/واقعا فازتون چیه مردم عزیز