2777
2789
عنوان

همه بیاین عکس منو شوهر عوضیم و ببینید نظرتونو راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 22306 بازدید | 391 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تایپیکاتو خوندم ..

نمیدونم پیامم میبینی یا نه ولی امیدوارم بتونی با خودت کنار بیای و قید این آدم بزنی این آدم از بند بند حرفاش مشخصه ک نمیخوادت نمیدونم میتونی قبول کنی یا ن شرایط داری یا ن ولی منم مثل تو عقدم عقد با آدمی ک خودم خواستم و همه مخالف بودن ولی کمتر از گل بهم نمیگه ۳ سال گذشته ولی هنوز میل جنسیش مثل روزای اول حرفاش مثل روزای اول همه چی مثل روزای اول اگر دوس داشتی درخواست دوستی بده بیشتر باهم حرف بزنیم مام خیلی مشکل داشتیم ولی میخواستم ه. جور شده نگهش دارم چند بار بهم خورد ولی در آخر تصمیم قلبم خیلی منطقی بود الان هم مشاوره میریم و مشخص شد واقعا دوسم داره فقط نیاز ب راهنمایی داشت تا بدونه چطوری رفتار کنه ..

اتفاقا تو فکرش هستم خطمو عوض کنم و کلا محو بشم اصن نمی‌دونم برم از این شهر به مدت برم شهرستان پیش ما ...

اعتیادم ک داشته ب چیش دلت خوشه

گفتم ک دلتنگی جزوی از فراموش کردنه یه سری روزا تا خرخره دلتنگ میشی اما اگر منطقی فکر کنی و باخودت حرف بزنی خودت قانع کنی و خودتو سرگرم کنی میگزره میره

خیلی آنرماله واقعاحس میکنم این بنده خدا مازوخیسم دارهوگرنه این حجم از خودتحقیری اصلا عادی نیست

من از اولین تاپیک تا الان همه رو خوندم مدام بحث مدام خودکشی حتی مادر پسره زنگ زده کلی فحش داده که پسرم پیش تو چیکار میکنه. نمیدونم واقعا چطور میگه شوهرمه فقط امیدوارم بخاطر علاقه ی زیادی که بهش داره حماقت نکرده باشه همین

من از اولین تاپیک تا الان همه رو خوندم مدام بحث مدام خودکشی حتی مادر پسره زنگ زده کلی فحش داده که پس ...

نمیدونم واقعا عجیبه که برای کارای درمانیش اقدام نمیکنه الان واقعا تراپیست لازمه این دختر

🦦

عزیزم من ۲۳سالم بود ازدواج کردم دو تاپیک قبلیت خوندم سریع جدا شو من بعد دوازده سال فهمیدم که همش الکی بوده میگفت توان جنسیم کمه در طول این همه سال خیانت میکرد حالا ۳۶سالمه با یه دختر پنج ساله جدا شدم

شما خیلی خیلی درست میگی عزیزم براتون از ته قلب آرزوی سلامتی دارم.نمیدونم از این آقا بچه داری یا نه و ...

فدات آبجی جان 

دیگه طاقت طلاق و ندارم

واسه همین دارم میرم پیش امام حسین که زندگیم و نجات بده