2777
2789
عنوان

همه بیاین عکس منو شوهر عوضیم و ببینید نظرتونو راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 26812 بازدید | 416 پست
دقیقا دوستاتم ازت دور میکنه که تنها شی ک وقتی قهر میکنه باهات تنها باشی و افسرده برگردی‌سمت خودش جز ...

واقعا انگار تو باغ وحش بزرگ شده حیوون کثافت 

ازش بدم میاااااااد کاش بتونم دگ دوسش نداشته باااااششششم نمیدونی چقدر از خودم بدم میاد که عاشق همچین آدمیم :)))))

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂

تاپیک قبلتو خوندم الان مشغل س...با دخترای دیگس اینجا داری میخندی؟؟

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

تاپیک قبلتو خوندم الان مشغل س...با دخترای دیگس اینجا داری میخندی؟؟

چیکارتون کنم تو این موقعیتم میخندونید ادمو 

🫠🫠🫠

بذاررر

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
واقعا انگار تو باغ وحش بزرگ شده حیوون کثافت ازش بدم میاااااااد کاش بتونم دگ دوسش نداشته باااااششششم ...

درکت میکنم قشنگم🥲دقیقا اون همه اینکارارو کرد ک تو به این حد از وابستگی عاطفی برسی و نتونی ولش کنی اما طبق تجربم بهت میگم، جداشو بلاکش کن خطتم عوض کن گمشه بره برو سرکار برو باشگاه دوست جدید پیدا کن یا اصن دوستای قدیمیت و برگردون باهاشون برو بیرون خوشبگذرون خونه نمون زود میگزره میره 

درکت میکنم قشنگم🥲دقیقا اون همه اینکارارو کرد ک تو به این حد از وابستگی عاطفی برسی و نتونی ولش کنی ا ...

اتفاقا تو فکرش هستم خطمو عوض کنم و کلا محو بشم اصن نمی‌دونم برم از این شهر به مدت برم شهرستان پیش مامان بزرگم نمی‌دونم .. 

ولی میترسم دلتنگی امونمو ببره پشیمون شم 😭

شوهرت هم اگه انقدر عمل داشته باشه و تا این حد آرایش کنه و ... بنظرم خوشکل میشه😄😄

اره واقعا