2777
2789

کار خوب نیست می خام برم کتابخونه جای دیگه سراغ دارید ؟

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدر مادر پیر دارم خیلی اذیتم می کنند کجا برم موندم به نظرتون برم کتابخونه اتاقم کوچیکه نمی تونم همش تو اتاقم بمونم

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
اگه میتونی باشگاه برو کتاب بخونرمان بخون با دوستات بیرون برو

باشگاه ماه دیگه می رم

واسه من که خیلی خوب بود توی روحیم تاثیر داره از حالت گوشه گیری در اومدم

من و روانی کردن الان رفتم کلاه خریدم بابام می گه ببر پس بده سینی غذارو کوبیدم زمین

فقط ب کار کردن فکر کن...کدام شهری؟ بعدشم با پول درآمدت دانشگاه ثبت نام کن..هم آدمهای جدیدی وارد زندگیت میشن هم یه چیزی یاد میگیری هم یه چیزایی بهت اضافه میشه..هم تمام وقتت پر میشه و کسی نمیتونه قضاوت کنه...هم کار هم درس از نظر همه موجه هست پدر مادرتم فکر نکنم مخالفت کنن

من و روانی کردن الان رفتم کلاه خریدم بابام می گه ببر پس بده سینی غذارو کوبیدم زمین

منم به هیچ عنوان نمیتونم مادرمو تحمل کنم 

منو بدبخت کرد نمیتونم ببخشمش 

مجبورم همش خودمو سرگرم کنم با درس ،کتاب ،دانشگاه، باشگاه...