__greengirl مدیر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1987 عنوان همه بیاین عکس منو شوهر عوضیم و ببینید نظرتونو راجبش بگین | مشاهده متن کامل بحث + 5484 بازدید | 291 پست فحش آزاد … اگه هستین کامنت بزارین برام عکس و پست کنم فحشش بدین دلم آروم شه 🥲💔🤌🏻اگه میخواین دلیل این کارمو بدونید یه سر به تاپیکای قبلیم بزنید میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻 امروز | 03:30 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قهوه_ترک004 عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 903 اره واقعا این همه دارن میگن بذار . خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم . دست دو نفر✨. . قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
aylinam84 عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 660 حالت خوب نیست هی تاپیک میزنی .رفتارای نامزدت خیلی بده یه مشکل روانی داره حتما با مساور حرف زدی؟تا قبل اینکه شوهرت بشه یه فکری بکن بحال خودت
__greengirl مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1987 حالت خوب نیست هی تاپیک میزنی .رفتارای نامزدت خیلی بده یه مشکل روانی داره حتما با مساور حرف زدی؟تا قب ... اره باهاش چند جلسه دکتر رفتم ولی قبول نمیکرد مشکل از اونه میگفت دکتره خودش دیوونس میاد به من مشاوره میده میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
مادر۳تاوروجک عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2186 اره باهاش چند جلسه دکتر رفتم ولی قبول نمیکرد مشکل از اونه میگفت دکتره خودش دیوونس میاد به من مشاوره ... جداشو روانتو بهم ریخته
__greengirl مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1987 اسی اینو اینستا هم گذاشته بودیش؟؟؟چون تواینستا دیدمش استوری کرده بودم انشاالله که تو پیج خودم دیده بوده باشی میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 15299 نه بری تاپیکای قبل و بخونی یکم که بشناسیش از ته قلب فحش میدی اسی ناپیک قبلتو خوندم ک گفته حس ندارمبش بگو بره مشاودی روانشناسی جیزیچرا انقد عقده ای بازی درمیاره؟! شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی
__greengirl مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1987 اسی ناپیک قبلتو خوندم ک گفته حس ندارمبش بگو بره مشاودی روانشناسی جیزیچرا انقد عقده ای بازی درمیاره؟! چون مریضه عقده ایه البته شایدم نیست شایدم کسی تو زندگیشه ما که نمیدونیم میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
__greengirl مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1987 اسی خانوادت چی میگن ازش متنفرن میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 15299 چون مریضه عقده ایه البته شایدم نیست شایدم کسی تو زندگیشه ما که نمیدونیم والا ار لحاظ چهره خیلیم ازش سری شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی
__greengirl مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1987 حالا قیافش چطوره انقدر خودشو می گیره هزار بار گذاشتم ندیدی ؟ میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻