2777
2789
عنوان

همه بیاین عکس منو شوهر عوضیم و ببینید نظرتونو راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 34991 بازدید | 441 پست

شاید تاپیک دروغ باشه چون کار یه آدم عاقل نیست این کار

شایدم واقعی باشه واینقدر دلت از دستش خون باشه که خون جلو چشات وگرفته واین کارو کردی

اما یه چیزی وبهت بگم تاوقتی اسمش تو شناسنامته تو زنشی وتوهین به اون توهین به تو هست حرمتش وحفظ کن حتی اگر حرمتتو شکسته واگر نمیتونی جدا شو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااااااییییی اسی رفتم چندتا از تاپیکای قبلیت که راجب نامزدت بود رو خوندم چقدررر اعصابم خورد شد چقدر دلم میخواد سر این حرصمو خالی کنم وایییییی این دیگه کیه توروخدا 

توروخدا تردید نکن پرتش کن اینو از زندگیت بیرون بخدا حیفته حدود 4 ساله عمرت پای این آشغال طلف شده ولش کن بره همون آشغال دونی ای که بوده

اگ گذاشتی منم لایک کن بیام💙😍

ولی خب درحد یه کلمه بگم واسه خودت ارزش قائل شو نزاراینقد تورابطه حدتو بیاره پایین ک همش منتشو بکشی کسی ک میخواد فردابره تو همین امروز یه کاری کن بره

زندگی خیلی قشنگه فقط کافیه قشنگیاشو ببینیم دوستای گلم😍

تو از کجا فهمیدی وحشی و بد دهنه؟! یکطرفه هر کی پیش قاضی بره راضی برمیگرده. باید حرفهای اونرو هم شنید

والا من هشت ساله ازدواج کردم ، اصلا تصور اینکه همسرم بهم بگه سیکتیر یا کی رم تو ناموست برام عذاب اوره ،چه برسه به شنیدنش. کسی که این حرفا رو به زنش بزنه یعنی وحشی و بی خانواده و بد دهن

حالا ک دهنتون بازه دارید فحش میدید یه چندتا فحش ابدارم ب شوهر بیشور من بدید

چکار کرده

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌