2777
2789
خانواده، دوست همجنس ، فعالیت های متنوع، تفریح، ورزش، سرگرمی و....

فعالیت متنوع برا من میشه محبت و توجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم شاید من اشتباهی برداشت کردم ولی چیزی که من برداشت کردم اینجوریه شب بخیر برم بخوابم تو هم یکم ...

شما درکل اشتباه متوجه شدی بازم میگم درست بخونید، خداروشکر استارتر که باید بگیره گرفت شب بخیر

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

واقعا؟کی گفته؟

من میگم که ۱۵ ساله شوهر کردم. زندگی قصه زیبای خفته و سیندرلا نیست متاسفانه.

مردها فقط بخاطر رابطه چند تا دوستت دارم و عاشقتم میگن ولی در حقیقت عاشق رابطه با شمان نه خود شما و احساساتتون

با احترام‌این بدبینی هست همه مثل هم‌نیستن ...چارتا زندگی داغون رو نمیشه جمع بست

من نگفتم بد گفتم ۱۰_۱۵ درصد محبتن بحث چهارتا زندگی هم نیست این واقعیت ازدواج همیشه عشقم کادو گل و بغل نیست خیلی مشکلات و مسئولین فراتره 

فعالیت متنوع برا من میشه محبت و توجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیر ولی باعث میشه اونا کمرنگ تر بشه، هرچیه بهتر از اینه یک آدمی زخمی بهتون بزنه از بی کسی بدتر بشه

من میگم که ۱۵ ساله شوهر کردم. زندگی قصه زیبای خفته و سیندرلا نیست متاسفانه.مردها فقط بخاطر رابطه چند ...

وای چه وحشتناک

برگردی ب عقب باز ازدواج میکنی؟

شما درکل اشتباه متوجه شدی بازم میگم درست بخونید، خداروشکر استارتر که باید بگیره گرفت شب بخیر

ولا عادت ندارم کل کل کنم برا عمین مختصر مینویسم و اشتباه از برداشتم نبود فکر نکن نفهمم و منظورتونفهمیدم دوست ندارم بیشتر کلکل کنم همین 

💔

پس من محبت میخوام چیکار کنم؟

چند تا دوست دختر خوب پیدا کن،یا حیوون خونگی بیار.برای محبت کردن دور مردها رو خط بکش.اینا رو من نمیگم ها،خود مردهای دور و اطرافم میگن.اعتراف میکنن     

ولا عادت ندارم کل کل کنم برا عمین مختصر مینویسم و اشتباه از برداشتم نبود فکر نکن نفهمم و منظورتونفهم ...

ای بابا من اصلا فکری نکردم راجب شما، اصلا هرچی شما میگی 

به نظرم اول قدر و ارزش خودت رو خیلی بدون و خودت رو خیلی دوست داشته باشو بعله ازدواج درست خیلیم عالیه ...

چجوری خودمو دوست داشته باشم؟

خودمو دوست دارم اما گاهی کلافه میشم از زندگیم

چند تا دوست دختر خوب پیدا کن،یا حیوون خونگی بیار.برای محبت کردن دور مردها رو خط بکش.اینا رو من نمیگم ...

دوست خوب دارم

اما جنس محبت زن و‌شوهر

با دوست فرق میکنه

نمیدونم‌ شایدم‌‌نیاز اونجوری باشه -ببخشید-