2777
2789
عنوان

درمان احساس توده در گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 19 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی برای توضیحی که نوشتیایشالله هیچکی این حس و درد تجریه نکنهخیلییی سخته خیلیییحس میکنی دیوونه شدی ...

عزیزم خب خیلی چیزهاست واسه من از اضطراب بود ی مدت دکتر اسنترا داد خوب شدم.البته‌من گوش حلق بینی رفتم چک‌کردم گفت چیزی نیست تیروییدو‌چک‌کردم .یه مقدار رفلاکس داشتم درمان کردم.در کل از اضطراب شدید بعد کرونا بود که وسواس شده بودم رو بدنم ی مدت دارو خوردم مشغول کردم خودمو خوب خوب شدم

سلام عزیزم میشه بیای زیر تاپیک من حرف بزنیم 🥺 منم مثل شما هستم واقعا فک میکنم کم کم دارم دیوونه میش ...

عزیزم من بعد از چک آپ گوش حلق بینی و تیرویید فهمیدم منشأ استرس و اضطراب داره ی مدت دارو گرفتم اسنترا چند ماه خوردم خیلی خوب شدم 

[QUOTE=159108745]مرسی مهربون الان مال شما کدومش بود؟[/QUOTسلام گلم شب به خیر واسه من معده رفلاکس داش ...

شما رفلاکستون درمان شد؟ منم رفلاکس دارم و احساس توده در گلو. با داروی سینوزیت اون احساس توده تون خوب شد؟