2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلوغ فکری هر انسانی متفاوته...شماهم مطمئینم چیزایی تجربه داشتید که من نداشتم...من در کل سختی زیاد کش ...

گاه زخمی که به پا داشته ام، زیر و بم های زمین را به من آموخته است.( یاد این شعر افتادم) 

ببخشید ولی پسرهخودتونم ک گفتین پسرا دنبال محبت نیستناین راهکارایی هم ک داده برا نیازای خودشون تاثیرگ ...

میدونی تعریفی که مردها برای محبت دارن، زمین تا آسمون با تعریف و انتظار زنها از محبت فرق داره.الان از پدرت یا شوهر من اگه بپرسی میگن ما خیلی به زنهامون محبت کردیم و واقعا هم محبت کردن ولی به شیوه مردانه خودشون،که ما زنها نه تنها حس محبت نکردیم بلکه اذیت هم شدیم.ایشون گفته منتظر کسی نباشین که بیاد بهتون محبت کنه، برین تفریح کنین و خوش بگذرونین و خوشحال باشین با خودتون.شوهر من هم فکر میکنه من قدردادن محبتهاش نبودم ولی منظورش از محبت بردن آشغالها دم در بوده یا خرید خونه.

دلم میخواد یکی برام گل بخره همش توجه کنه محبت کنهمگه شوهر همین کارا رو نمیکنه؟

اینا روز های نامزدی و ازدواج هست بعد از یکسال سایه همو با تیر میزنین خونواده ها اوخ اوخ مایه دعوت زن وشوهرن