2777
2789

من ۶ماهه عمل‌کردم بینیم کجه نوکش ولی زیاد مشخص نیست دکتر رفتم میگه شاید ورم باشه شایدم دائمی کج باشه که سر یک‌سال مشخص میشه اگه کج باشه با یه خواب عمیق درستش میکنم برات من بینیم ن انحراف داشت ن کوچکترین کجی یا ناهمواری الان نیم رخا کاملا متفاوتن و میگه نیم رخ همیشه قرینه نیست از زیر بینیم سوراخاش یکیه و نوکش وسط هست ولی سمت چپ انگار پوست بینیم کلفت تره و سمت راست نازک تر که همین باعث کج دیده شدنش میشه شما که تجربه دارید سر ۶ماه ایرادات بینی کامل مشخصه؟اینم بگم گفت اگه درست نشه اینطرف‌بینی باید یه غضروف بزاریم که مثل هم دیگه بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.