2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم درواقع بیشتر تنبل شدمه که کم تلاش میکنم

ای بابا چرا

ازمونت نزدیکه، به نظرم هر ارزویی ارزش اینکه حداقل یه دفعه با همه ی جون و دل براش تلاش کنیم رو داره

به نظرم زودتر خودت رو جممع و جور کن یه برنامه بچین و بخون ، خوابت رو هم منظم کن حتما

ای بابا چراازمونت نزدیکه، به نظرم هر ارزویی ارزش اینکه حداقل یه دفعه با همه ی جون و دل براش تلاش کنی ...

ارع درسته 

سعیمو می‌کنم از این حالت دربیام 

مرسی از حرفات 

حالا خودتون چرا خسته اید از تلاش کردن؟

رویاتون چیه عزیزم 

ارع درسته سعیمو می‌کنم از این حالت دربیام مرسی از حرفات حالا خودتون چرا خسته اید از تلاش کردن؟رویاتو ...

مطمئن باش با یه روتین مرتب زود برمیگردی به روال عادیت من خودمم همینطور این روزا انقدر همه چیم بهم ریخته ک ناامید و خستم کرده وگرنه یکم بخونم میفتم رو روال

من هدفم پزشکی یا داروعه امسالم خوندم تراز و رتبمم پیشرفت کرده نسبت به قبل اما خب نه به اندازه رشته ای ک میخوام

کنکورم اردیبهشته دیگه باید زودتر یه حرکتی بزنم

مطمئن باش با یه روتین مرتب زود برمیگردی به روال عادیت من خودمم همینطور این روزا انقدر همه چیم بهم ری ...

ایشالا به هدفت برسی عزیزم 

از زمان باارزشت بخوبی استفاده کن چون درغیراین صورت ممکنه بعد ها حسرتشو بخوری

بنظرم برای بالارفتن انگیزه ی درس خوندن، یکی از بهترین راهاش هم دیدن آدماییه بی سواد و ناموفقه و هم دیدن موفقا

تنبلا مثل تلنگر میمونن و میتونن باعث شن که ما از این حالت تنبلیی که خودمونم ازش کلافه ایم دربیایم. یجورایی مثل تصویری از آینده ی بد احتمالیمونن انگار. 

من خودم اینجور ادمارو میبینم حالم گرفته میشه، هم بخاطر اینکه دلم براشون میسوزه و هم اینکه بیشتر منو یاد اون آینده ی احتمالی بد میندازن. 

ایشالا به هدفت برسی عزیزم از زمان باارزشت بخوبی استفاده کن چون درغیراین صورت ممکنه بعد ها حسرتشو بخو ...

ممنونم گلم به همچنین😘

انشاالله تاپیک قبولیت رو میزنی

اره تازه میدونی من کلا ادم تنبلی نیستم بعد الان این مدل زندگی ک پیدا کردم جدا از بحث ارزوم و هدفم از نظر شخصیتی هم داره اذیتم میکنه