2777
2789
تو که تا اینجاشو درست اومدی بقیه ش رو هم ادامه بده!بلای جون میخوای چیکار؟!اگر بیاری تا زنده باشی روز ...

نه توروخدا 

من له له میزنم برای بچه اما خدا نداد بهم

شیرینیه زندگیه ثمره عشقه دونفره 

ای که دستت میرسد کاری بکن...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه توروخدا من له له میزنم برای بچه اما خدا نداد بهمشیرینیه زندگیه ثمره عشقه دونفره

اینا همه ش خیالبافی هست عزیزم

اگر خدا بهت نداده دلیل داشته ،اصرار نکن.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

ببخشید بدتایپ کردم موفق باشی عزیزم...بچه قشنگ خوبه فقط مسئولیت میخواد اما زندگی متاهلی منو جمع وجور کرد بچه باعث شد چهارچوب بگیره بیشتر خانواده مستقلی شدیم به لطف و معرفت خدا ازش میخوام همیشه روی پای خودمون باشیم از نظر مالی و پشتیبان بچم‌باشیم همیشه الهی امین برای همه خانواده ها

تو که تا اینجاشو درست اومدی بقیه ش رو هم ادامه بده!بلای جون میخوای چیکار؟!اگر بیاری تا زنده باشی روز ...

خخخخ چقدر شبیه منی منم بچه را بلای جون میدونم 😂

ولی اسی  من میگم‌اخرین فرصتته اگر شاغل نیستی بیار چون پشیمون بشی برگشت نداری

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
نمیدونم راجب بچه چی بگم خودم بچه دارم هم معنی و قشنگب داده به زندگیم بزرگ شدنش پیشرفتش انکار خودم بر ...

آخه من افسردگی دارشتم.هنوزم دارم.همش ترس از دست دادن دارم.دارو مصرف می کنم😔😔

اینا همه ش خیالبافی هست عزیزماگر خدا بهت نداده دلیل داشته ،اصرار نکن.

اخه نمیدونم خدا به من نداده یا به همسرم 

اونقدر به بچه علاقه دارم گاهی فکر طلاق میزنه به سرم 

بعدش میگم‌نه همسرم کناهه😞

ای که دستت میرسد کاری بکن...

نظر همسرت چیه؟؟ اگ اندکی بچه دوست داره همین امشب اقدام کن و دیگ تعلل نکن وگرنه خدای نکرده ده سال دیگ فیلش یاد هندستون میکنه و به عشق بچه دار شدن زیرآبی میره چون شما دیگ امکان بچه دار شدن نداری

بنظرم بچه داشتن هم عضوی از روند زندگیه وجود بچه در صورتی که نیاز هاشو برآورده کنید خیلی خوبه خونه ی سوت و کور دیگه صدای خنده و بازی بچه میپیچه سر پیری اینکه دیگه سرگرمی نداشته باشی خیلی بده

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین