2777
2789
عنوان

تاخیر پریوددد

37 بازدید | 8 پست

من ۴ روزه عقب انداختم دارم از استرس جون میدم رابطه داشتم ولی دخول از ناحیه جلو نداشتم و پردم سالمه چقدر احتمالش هست باردار باشم؟  فقط کمر درد دارم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اینجورم خییییلی احتمالش کمه... نگران نباش همین استرس باعث میشه پریود نشی

یعنی ببین نامزدم رفته ماموریت انقدر اونم اونور دنیا استرس دادم باهم دعوامون شده شدید قهریم حالم بده 

مامانم خی میگه چرا این سری پریود نشدی تو 

دیگه دارم خفه میشم

عزیزم تا شش روز تاخیر پریودی طبیعیه... خیلی زود به نامزدت گفتی....

نمیدونم چرا همیشه وقتی من پریود اعصابی میشم تون بدتر از من میشه تو کار خدا موندم یکی هست هی ناز میکشه اینم اصلا یهو مثلا میبینه گریه میکنم عوض اینکه اروم کنه خودش افسردگی میگیرع خدا به دادم برسه

نمیدونم چرا همیشه وقتی من پریود اعصابی میشم تون بدتر از من میشه تو کار خدا موندم یکی هست هی ناز میکش ...

خب وقتی اخلاقش اینجوریه که نمیتونه دلداریت بده... جلو‌ش گریه نکن و باهاش بحث هم زیاد نکن... چون دوره نامزدی حساسه... نباید جوری رفتار کنی که طرف علاقه اش بهت از بین بره...

خب وقتی اخلاقش اینجوریه که نمیتونه دلداریت بده... جلو‌ش گریه نکن و باهاش بحث هم زیاد نکن... چون دوره ...

ممنون عزیزم🙏🤍