2777
2789
عنوان

شوهرمناسب

92 بازدید | 11 پست

اطرافیان و میبینم همه موردای خوب نصیبشون میشه ، ادمایی که از نظر ظاهری خوبن یا حداقل بقیه خیلی از زیباییشون تعریف میکنن، ولی برای من همچین موردی نیست و اونیم که اطرافمه و قصدش جدیه اصلا اون معیار ظاهریا که دلم میخواد و نداره. انگار این  موردها فقط برای من نمیان و نیستن. دلم گرفته ، با اینکه خودم از نظر ظاهری مناسبم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به وقتش میاد غصه نخور انشالله بهترینشو خدا سرراهت قرار بده

اخه چیکار کنم اون پیله کرده ازدواج کنیم زودتر . نمیدونم چ غلطی کنم هم میترسم از دست بدم بهترش نیاد هم تو ذهنم تصور دیگه ای دارم از ظاهر همسرم. تحت فشارم که تو مدت کمی جواب بدم

چند سالته؟ازدواج قسمته و امیدوارم به زودی با فرد مناسبت صورت بگیرهفکرت رو بده به چیزهای دیگه خودش می ...

تازه ۲۷ تموم شده.فکرمو سعی میکنم یدم به چیزای دیگه ولی این اصرار کردن و پیگیریش که جواب بده و من ۳ماه دیگه بیشتر صبر نمیکنم نمیذاره ذهنمو خالی کنم🥲