2777
2789
خخخخ چقدر شبیه منی منم بچه را بلای جون میدونم 😂ولی اسی من میگم‌اخرین فرصتته اگر شاغل نیستی بیار چو ...

آ

آخه خوشبختی پشیمونی داره؟!

باور کن یک عده از سر حسادت به دیگران میگن بیار که عین خودشون بدبخت کنن بقیه رو، در ضمن اگر خدا براش بچه بخواد میاره و اگر نخواد نمیاره، اینایی که به اجبار و با زور دوا دکتر دنبال بچه اوردن هستن هم اشتباه میکنن،بعدا خودشون پاشو میخورن.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
آآخه خوشبختی پشیمونی داره؟!باور کن یک عده از سر حسادت به دیگران میگن بیار که عین خودشون بدبخت کنن بق ...

نه یه بچه لازمه مثل اینه بگیم ازدواج نکنید خب درسته ازدواج کلی یختی توشه ولی کلا مجرد ماندن هم چیزی توش نیست 

پس یه بچه لازمه و کافی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه نمیدونم خدا به من نداده یا به همسرم اونقدر به بچه علاقه دارم گاهی فکر طلاق میزنه به سرم بعدش میگ ...

نه عزیزم ، به خدا بگو اون چیزیو برات پیش بیاره که به نفعت هست و خودت تسلیم باش.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
اخه نمیدونم خدا به من نداده یا به همسرم اونقدر به بچه علاقه دارم گاهی فکر طلاق میزنه به سرم بعدش میگ ...

خب برید دکتر که بفهمه کدومتون نمیتونید بچه داربشید بعدم الان علم پیشرفت کرده یه خانم ۵۰ ساله میشناسیم شوهرکرده و شوهرش بچه نداره بعد رفتن تخمک اهدایی گرفتن و خانم الان باردار

آدما اختیار دارن سختی هاشونو انتخاب کنن

انسان در رنج و سختی آفریده شده و در دنیا راحتی نیست

دنیا آمیخته شده با رنج و سختی و مشقت، آسانی و سختی در پس یک دیگر میان.... 

اگه سختی فرزند آوری که با فطرت ما زنا همخونی داره رو انتخاب نکنیم خب دنیا خودش برای ماسختی های دیگری می‌تراشد....

من یقین دارم به این قضیه

و اما شمارو نمی دونم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
خب برید دکتر که بفهمه کدومتون نمیتونید بچه داربشید بعدم الان علم پیشرفت کرده یه خانم ۵۰ ساله میشناسی ...

مشکل از همسرمه 

و اهدایی اینا رو قبول نمیکنه 

ای که دستت میرسد کاری بکن...
۴۳ سالمه ندارم و روزی هزار بار شکر میکنم .ایشالا اونایی که دارن خدابهشون ببخشه .

واقعا؟

ببخشید میپرسم هیچ روزی نشده که دلتون بچه بخواد؟

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
بنظرم بچه داشتن هم عضوی از روند زندگیه وجود بچه در صورتی که نیاز هاشو برآورده کنید خیلی خوبه خونه ی ...

وای سرپیری که بچه کوچیک فاجعه هست 

واقعا بچه تا سن دبستان  خیلی سخته نگهداریش

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
وای سرپیری که بچه کوچیک فاجعه هست واقعا بچه تا سن دبستان خیلی سخته نگهداریش

من اختلاف سنیم با پدرم ۴۰ سال بود هیچ وقت حس نکردم زیاده 

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

آخه من افسردگی دارشتم.هنوزم دارم.همش ترس از دست دادن دارم.دارو مصرف می کنم😔😔

بخدا منم دارم عزیزم من دیشب تا شش صبح بیدار بودم بخاطر نگرانی اما باید بدونیم هراتفاقی که خدا بخواد میفته ..کاری نداره که ما چه نظری داریم توکلت به خدا باشه جاریم ۴۰سالش با ای وی اف اورد... امیدوار باش عزیز خدا بزرگ برات آرزوی خیر و سلامتی دارم شاد باش بزن برقص ازکجا میدونی چقد زنده ایم هممون...