2777
2789
عنوان

بنظرتون اینکار تو نامزدی درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 93 پست

بسته به خانواده هاست. خیلیا بد میدونن مثل فحش، خیلیام براشون مهم نیست تا حامله نشه دختر خب واقعا هم یه جوریه.

از نظر دین مشکلی نیست(وقتی محرم هستن) ولی تو عرف جامعه خوب نمیدونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر عقد نیستی که اصلا موقع عقد هم بستگی داره که چقدر ازش شناخت داری و چه مدت قراره عقد بمونید ولی به ...

عقد هستم و شوهرمه،میگه بعد از عید عروسیو میگیره

منو هم دو دل کرده سر این قضیه،ولی من از بارداری میترسم واقعا خانوادم میکشن

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌

نه مخالفم به شدت منم نمزادیم بهم خورد دقیقا نزدیک عقد اصلا همه چی تعغیر کرد نزار اتفاقی بیفته 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
به این فک کن خدایی نکرده طرف مرد خدا یی کرده اونوقت میخوای چیکار کنی پس تا میتونی دس نگهدار

واییی خدا نکنههه😖میدونم منظورتو 

عقد هستم و شوهرمه،میگه بعد از عید عروسیو میگیرهمنو هم دو دل کرده سر این قضیه،ولی من از بارداری میترس ...

پس نداشته باشی بهتره یعنی کامل حداقل نباشه 

به اینم خیلی بستگی داره که چقدر از قبل همو میشناختید 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

نه به هییییچ وجه.لمس و بوس و.. مشکلی نیستت تازه اونم باید دلت قرص باشه ازش .ولی فقط اینو فرض کن دو روز بعدش بگه پشیمون شدم یا دور از جون بعد از را...بطه ..از خونه رفت بیرون و اتفاقی افتاد براش بعد چی میخوای جواب بابا و مامانت و بازم میگم خدا نکرده خواستگار بعد رو بدی

اره روز عروسی یک ماه و نیمم بود ولی ررای سنم زود بود کاری به حرف مردم و اینا نداشتم نمیخواستم

اره واقعا زود بوده،خانوادت چیزی نگفتن؟خدای نکرده به من این اتفاق بیفته میکشن فقط😬

نامزدی يا عقد؟ اگر نامزدی هست که خب بهتره نباشه ولی بعد عقد آزادید چه عیبی داره،لذتشو ببرید.

عقد هستیم،ولی بنظر میاد دوره شناخته