2777
2789
نژاد سفید خودشو برتر میدونه آیا سایر نژادها هم همین عقیده رو دارن مثلا نژاد زرد هم همینو میگه ؟ خب ب ...

چقدر حق میگی 😍 

واقعا کیف کردم واسه جوابت

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر حق میگی 😍 واقعا کیف کردم واسه جوابت

ذهن زیبای شما حق پرسته و کلام حق رو میپذیره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از نجسی شروع میشه به نجسی ختم میشه

ب چه نجسی تموم میشه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
😐😂 ماشالا همه میدونن اون قطره حرام چیهبله مایع منی حرامه

کاری ب حزوم  و حلال بودنش یا مکروه باشع ندارم

ولی خب فقط اون مایع کافی نیست که تخمکم هست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

چند سالته واقعا؟

به امید اینکه روزی در دنیا هیچ بچه ای زیر آوار نمونه یا از گرسنگی نمیره یا آرزوی هیچ نوجوانی زیر خروار ها خاک مدفون نشه هیچ مادر و پدری پاره تنشون رو جلوی چشمشون خونین و بی نفس نبین هیچ کودکی بالای ساختمان مخروبه ای برای مادرش عزاداری نکنه و هیچکس فریاد نجات و آزادی از دست ظلم را نزنه از ته دلتون بگید *اللهم عجل لولیک الفرج* اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💔🥀

من بهش میگم مقدس منشا حیات حالا یه عده عقاید عجیب غریب داشته باشن

بله مقدسه واقعا این خلقت بش

ببین چیه خدا تو قرآن مراحل تشکیل جنین و ... رو توضیح داده بعد خودش میگه تبارک الله احسن الخالقین برا هیچ مخلوقی غیر انسان اینجوری مرحبا نگفته...

این وقت بعضیا چجور نجس و حرامش کردن موندم😑

. همه چیزو برا خوردن واشامیدن نیافزیدن که.... هر چیز جای خودش باشه تو عالم خوبه و ابدا حرام نیست گرچه نجس یا کثیف باشه..

دختر من که از انسان بودن خودش پشیمون 

میگه. کاش کلاغ بودم سرشار از هوش 

سرشار از قانون هدفمند بودن 

با هم نظم دارن هر روز دم خونه ما دسته جمعی یه تایم مشخصی پرواز میکنن هیچ کدام ناله نمیکنن بیفتن🤌