2777
2789
عنوان

بنظرتون اینکار تو نامزدی درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 93 پست
نه اصلامن صدبار برگردم عقب بازم تو نامزدی انجامش نمیدم مامانا حرفاشون کاملا درسته و از روی تجربه حرف ...

بله درسته اینم حرفیه واقعا

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن اصلا اینکارو نکن حتی اگ نامزدت خیلی ادم خوبیه و بهش اعتماد داری...من و ببین عبرت شه من خیلی اعتماد ...

اعتمادم اره واقعا خیلی بهش دارم

وااای جدی؟چی شد بعدش؟

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌
ولی خیلیی زیاد ذوق داره به با من بودن،یعنی واقعا بعدش عادی میشه براش؟

صد در صد 

اصلا شک‌نکن ، از این رو ب اون رو میشن بعد ی مدت

چند وقت بعد هم ممکنه عروسی نگیره ، چیزایی ک‌میخوای رو‌نگیره و کلا باب میلت عمل نمیکنه 

خودمم تجربه داشتم

به این فک کن خدایی نکرده طرف مرد خدا یی کرده اونوقت میخوای چیکار کنی پس تا میتونی دس نگهدار

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

واییی منم از این میترسمممم😖چیکار کردی عروسی کردی با اون وضع؟

اره روز عروسی یک ماه و نیمم بود ولی ررای سنم زود بود کاری به حرف مردم و اینا نداشتم نمیخواستم 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

به نظرم نه

اکثر مردا خرشون از پل میگزره عوض میشن روش واقعیشون در میاد خدایی نکرده بیشتر جلو میری اشنا میشی میفهمی عصبیه خسیسه دست بزن داره و .. هزار مورد

اول قشنگ و کامل بشناس در موقعیت های متفاوت و به نظرم تا قبل اینکه برید سر خونه زندگیتون ترجیحا رابطه کامل نداشته باشید

بستگی به همسرت و خودت داره

ما هیچکدوم باهاش مشکلی نداشتیم

ولی دوستم میگفت بعد رابطه دیگه شوهرش تلاشی واسه عروسی نمی‌کرده سه چار سال تو عقد بود، حالا نمیدونم چقد ربط داره

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔